VOPRED SA OSPRAVEDLNUJEM ZA FOTKU,ale neviete čo to môže byt ? Obvodná mi poradila krém imazol už druhé balenie mame a stále to iste. Stretol sa s tým niekto ? 😔Čo to môže byt?
Tak mne teda nepripada ani napuchnuty ani zapaleny 🤷🏻♀️ dieta aj vyzera ze mu to robi nejake tazkosti? Stolicu ma makku?
Toto je max nejak kozny vyrastok (pokial nema tvrdu stolicu a nema to preco byt napr hemoroid, hoci tie by mali vyzerat trochu inak a ked nerobia tazkosti, nie je nutne ich nijako liecit), Imazol je podla mna uplne odveci liecba, doktorka to aj videla ci len podla tvojho opisu?
Pokial chces zistit ci je to realne problem a aky je to problem, tak navstiv detskeho chirurga.
Podla mna je to trosku natrhnuty konecnik to sa stava ked ma tvrdsiu stolicu ono to potom zrastie do takehoto vyrastku, my sme na to pouzivali dubovu koru gel z lekarne a super to zabralo 😊 tiez nemyslim ze hemoroid, treba zaradit vela vlakniny vela tekutin
Ahoj, neboj nic vazne.
Viac razy za den sprchu cistou vodou, vyutierat a dat na to mast Infadolan...viac razy za den a uvidis ako velmi rychlo sa zhoji 🙂, je to topka mast.
Ahojte navštívila som chirurga, a kožnú. Kožená povedala že je to hpv vírus, predpísala sirup krém a borovú vodu. Je to menšie pomaly sa to stráca. Dakujem vám za odpovede ❤️
Dobry den, prosim Vas, podarilo sa Vam to poriesit? Dcerka ma presne to iste. Dakujem pekne
@hiddenobject dobrý deň, boli sme u kožnej. Napíšem neskôr čo nám na to zabralo idem dohľadať papier od kožnej