Ahojte baby, idem sa sem skusit spytat, ci ste sa s tym nestreli. Dceru (9m) posledne dni napina ked papa prikrmy alebo mlieko (UM). Prikrmy su uplne mixovane a doteraz s tym problem nemala. Ide o to, ze jej ten prikrm chuti aj otvori pusu, pyta si ale akonahle jej dam do pusy jedlo zacne ju napinat. Stalo sa to uz aj pri mlieku. Dala som pauzu a potom dopila. Dost je nervna, pcha si prsty do ust, mrnci, nezda sa mi ze su to zuby lebo nic tam nevidiet. Neviete z coho to moze byt? Som z toho nestastna lebo takto mi nic nezje a cisto na mlieku nemoze byt.
@0kristina0 Ja by som isla k lekarke. Normalne to nie je a davat 9 mesacnemu dietatu vylucne mlieko sa mi nepozdava. Len nech jej kukne do hrdla, ci nema zvacsene mandle alebo cervene hrdlo alebo mozno zatecene hlieny.
@bosoriak zatecene hlieny asi nie, to by som pocula ze jej zateka
@0kristina0 ako počuješ zatekanie hlienov?
môže mať chytené boľavé hrdlo, vtedy nie je ani kašeľ, ani soplík, ja by som ju išla ukazať k doktorke
@anabeth ked jej zatekali hlieny tak stale chrchlala
@0kristina0 aha, no chrchle ak je hlien hustý a dráždi ju,
zriedený jej može zatekať ani si nevšimneš
@anabeth ale ona nema ani sopel, skor ma napadlo to hrdlo, ale inak ani teplotu nema, ono ju raz napina a raz nie. Dnes rano ju z prikrmu napinalo a na obed uz nie, tak ja uz neviem fakt z coho to ma.
@0kristina0 Može to byť zadná nádcha, sople vtedy zatekajú a v nošteku nie sú, my sme tak tiež mali, dieťa sople nemalo, ale hrdlo zapálené, dali nám Pamycon a až potom sa nádcha spustila.
@janickacrazy ako ste na to prisli ze jej zatekaju sople?
@0kristina0 Zistila to až lekárka na pohotovosti a tiež nemal ani teplotu, len bol taký urevaný a nervozny, mrzutý.
@janickacrazy koli comu ste isli na pohotovost?
@0kristina0 Išli sme, lebo inak bol veľmi kludné, dobré bábo a vtedy stále plakal, bol nervozny, upišťaný, vyzeral ako chorý, tie očká smutné, tak sme išli na pohotovosť, lebo bol akurát víkend. Vieš, moj manžel ide kvoli každej kravine k lekárovi s deťmi, ale vtedy som aj bola rada, že sme išli. Lebo mal veľmi zapálené hrdielko a to doma nevidíš.
@janickacrazy no moja je spokojna, nevyzera byt chora. Ale ked sa to nezlepsi tak s nou behnem v pondelok nech jej pozrie do hrdla.
no prave to mozu byt tie zuby, ved to nevidno hned, musis pockat, kym ten zubok bude az presvitat pod dasnami a kym sa prereze
tak jej davaj to mlieko, ked jej chuti, ona sa potom rozpapa. alebo skus rozmixovat banan do mlieka, aby mala aj nieco ine ako len mlieko