Môžem naparovať syna nad rastlinkou Nádchovnik? Ma hrozne sople a hlieny, liečime už 5 dní no nevidím zlepšenie. Hlávku ma vyššie pri spinkani, dávam sinupret, asi prejdem na solmucol, kvapkam nasivin a morskú vodu.
Poraďte prosím
Nenaparovala by som. Pre 6 mesacne deti ani vela luekov nie je. Ten fenustil, kvapky do nosa su super.zvlhci vzduch a odsavaj soplik
Lenže jemu sa to vôbec nezlepšuje. Odsavat odsavam ale je to zakaždým boj lebo pri tom hrozne vieska a plače lebo to ide von hrozne ťažko a ma veľa hustého sopliku. Zle spinka, dusi sa hlienmi :/ vzduch zvlhcujeme od zaciatku
No este by si mu ten upchaty nostek oparila nad tym hrnocm, nie? Naparovat rozhodne nie. Ale co tak si pustit teplu sprchu a byt v teplej zaparenej kupelni?
@kitycat určite by som ho nestrcila nad hrniec 🤦 to by som ho nad ním ani neudržala... Myslela som to tak podobne ako píšeš. Trebárs do sprchy alebo by som si sním sadla pod deku a hrniec by som držala ja alebo ho dala ďalej od malého. Len som chcela vedieť, ci sa môže také babo naparovať odvarom z Nádchovnika.
@marfa333 Urcite nenaparovat!!! Postupuj takto:morska vodado nosa pre babatka (npr. Dr. Max, Sterimar...), 10 minut počkáš, potom odsajes a nasledne streknes Nasivin 0,01% (je pre babatka). Vzduch v izbe zvlhcujes zvlhcovacom alebo odparovanim soli a vody. Nasivin davas podla davkovania. Morsku vodua odsavanie priebezne aj mimo nasivinu.
@marfa333 nemate inhalator? Aspon niekde pozicat.... radsej to. Naparovat nie. My sme zvlhcovali vzduch, vetrali. Davaj lieky. Od stredy je este malo casu. Nadchovnik daj do izby, rozzmol pod vankus a tak... ja pri nadche striekam eukasol sprej od justu. Len neviem, ci pol rocnemu....
@marfa333 neprekuruj, buď s ním veľa vonku, lepšie sa mu bude dýchať