Prosím vás mamičky fungujú tie nálepky ktoré odmerajú teplotu alebo je to len marketingový ťah??
Nieco podobne? Bo dieta si to vobec nechce nechat do ritky
@mama4444 my mame fevermates nalepky, kvalitny teplomer na meranie na celo a digitalny s ohybnou spickou do ritky. Nalepky su velmi orientacne,svietia hala bala. Meranie na cele je tiez dost nepresne,ale zvysenu teplotu ukaze. Ked ma mala horucky,vzdy meriame v ritke (dvaja,jeden drzi dieta,druhy teplomer). Aj pri konzultaciach s doktorkou si vzdy overuje,ci meriame v ritke alebo "nespolahlivo"
Na cele nikdy neodmerali dobre.lepila som na hrudnik ale je to ozaj len orientacne..pri 38.5 svieti aj 38 aj 39 a ty si vyber... 😀
Nalepky nefungujú, nalepila som na hrud zasvietilo 40. Hneď som odmerala v ritke, tam mala 38,5. Kravina ako lusk, dakujem. Človek aby sa iba zľakol.
@mama4444 ked mal maly horucky, nalepila som mu to, svietilo tam rozne silno viac cisel. Tak som nalepila aj muzovi, ktory teploty nemal a svietilo mu to podobne.teda hovorim o Fevermates, za mna drist. Ja meram malemu teplotu takym teplomerom, co sa priklada na čelo alebo do uška a nikto sa netrapi.