prosim vas co je najucinnejsie proti vsiam?
dakujem
@9martinocka a ziaden sampon nic? kokos ja som to mala napsoledy snad 5rocna :(((((((((((((( a moja este nikdy nemala
Vyžehliť vlasy, spáli to vši aj hnidy a potom riadne povyčesávať
@autorka staci trochu balzamu na vlasy,nech to ide lahsie a netaha (a vlasy predtym namocit,ale je to tam vysvetlene)
Obyčajný šampón proti všiam a elektrický odvšivovací hrebeň...
@danyelia fu to ani nepoznam, elektrický odvšivovací hrebeň
kde si kupila
Kúpili sme v eshope, názov si nepamätám, ale keď dáš do googlu, nájde ti viac (lacných) obchodov s tým hrebeňom - ja som zohnala v akcii, cca okolo 10 €...
@danyelia pozriem, dik za tip
U nás pomohlo olej zmiešaný s octom nechať pôsobiť hodinu a vysedávať olej zahubí vsi a ocot rozpúšťa vajíčka ľahšie sa vysedávajú po 4 dňoch úplne v pohode
kupila som v lekarni, aj sme sa vsetci umyli nejakou mastnotou, aj sme precesali no vsi uz nesli, len hnidy
ale to uz by malo byt vsetko mrtve ze?
kolko sa musime este precesavat od hnid? 1-2dni?
roztok mame znova dat o tyzden
@andrejka1974
@danyelia
@9martinocka
@mikasa_ackerman a kedy moze dieta spat do skoly? neviete? kolko ma byt doma?
Moja išla po 5 dňoch
@andrejka1974 ako dlho ju mam precesavat. terz som ju len raz a aj to mala mokre vlasy a uz mala zmyte tym pripravkom..snad sme vsetko zabili..
Ja som používala hlavne ocot a olej a prečesávala som dvakrát za den a po dvoch dňoch mala hlavu čistú a to som netušila že ich mala veľa myslím hneď na slnku ich bolo krásne vidieť po dvoch dňoch upne čistá hlava moja je autistka takže o to to bolo ťažšie ale bola zlata keď som prišla s pohárikom tak už naklonila hlavu a držala v pohode pokiaľ som jej to tam v masírovaná a každé tri dni som použila aj šampón proti všíam a po 5 dňoch bola normálne v dss ináč po dvoch dňoch mala už čistú hlavu a tím šampiónom to ešte raz za týždeň som robila ešte mesiac ale hlava bola čistá už stále ale preventívne
@andrejka1974 urcite zozeniem aj sampon ten ste kde kupili u nas v lekarni nemali
V lekárni majú rôzne
@andrejka1974 vyskusam inu lekaren dakujem
hrebeň Všiváčik, dcera si priniesla vsi zo skolky, raz som ju precesala a bol pokoj