Ahojte mamicky, chcela by som sa informovat ohladom probiotik pre deti. Mala ma 3 roky a pred 2 tyzdnami sme skonicili v nemocnici kvoli rotavirusu. Odvtedy sa nam zda taka nesvoja. Aj teraz pred 3 dnami nam zvracala. Volali sme nasej lekarke, ale ta je teraz tiez na marodke. Sestricka nam poradila davat jej probiotika, kedze po chorobe ma oslabeny zaludok, creva a podobne. Vsimla som si na nej aj kruhy pod ocami.
Neviete mi nieco odporucit? Hlavne aby mala aj chut do jedla, kedze teraz jej ani velmi nechuti a mozno sa aj boji, ze ked sa napapa, tak bude zvracat. Dakujem za kazdy nazor a radu. 😉
@misuliks ahoj, moje deti brali po rotavíruse Hylak forte - je účinný. Na dlhodobé používanie sa mi tiež osvedčili Infant Dophilus, môžu sa užívať dlhodobo 3-6mesiacov.
U nas tiez boli top Infant Dophilus, ale z iného dovodu - syncekovi pomohli so zápchou.
ja pri chorobe davam biogaia a pokial viem, tak vitamin B12 by mal zvysovat chut do jedla...
Aj u nás Infant Dophilus. A presne, ako spomína @seahorse27 aj nám pomohli so zápchou, ale aj imunitou. Malá vtedy nastúpila do škôlky a bolo to úplne super.
ahoj, nám sa osvedčili probiotiká infant dophilus, malá má 2roky 🙂