Pekny den...ma niekto prestudovane alebo vyskusane ktore antihistaminika su pre deti najlepsie na alergiu (na roztoce)...existuju aj prirodne ktore zaberaju? Poradi niekto?
Môj má teraz 9 rokov a zbavili sme sa sennej/sezónnej nádchy. Myslím, že najviac pomohlo zlepšenie imunity a prečistenie pečene. Odporučila nám to naturopatka, užíval asi 2 roky Reishi plus, Aloe Vera na pitie a také prírodné tabletky na detoxikáciu pečene, nie nepretržite, mali sme prestávky. Vyskúšali sme aj homeopatiu, Bachove kvapky, ale tam som nevidela výsledky.
Ale keď dostal alergickú reakciu naozaj nič nezaberalo okrem klasických liekov: Aerius sirup a keď to mal veľmi zlé aj Nasonex (kortikoid) do nosa a nejaká kvapky do očí.
@tata1401 pokial viem, tak mozu aj deti, ale mensiu davku. takemu malemu by som dala 100mg. dospelym sa odporuca 500mg denne. niektore znacky davaju aj raz tolko v dennej davke. ja si davam len 250mg na udrziavanie a viac, ked sa mi zacne upchavat nos a kycham. ja si kupujem tento na obrazku. vychadza najlacnejsie na svk. ale teraz som objednala aj z iherb z ameriky daky. dorucenie trva dlhsie, ale postovne zadarmo.
@tata1401 napr. v tomto pre deti je 100mg
https://www.amazon.com/Snifflex-Natural-Childre...
@zuank mne z prirodnych pomaha quercetin