Poraďte prosím
Ťažko radiť čo by prave vám pomohlo. Pred časom som tu riešila to isté. Dopadlo to tak, že som nakúpila krémy asi za 30€ a nakoniec zabrala až ATB masť od kožnej ale to už mal maly v takom stave, že aj mne bolo do plaču. Po tejto skúsenosti už žiadne skúšanie, čo pomohlo kamarátke, nemusí mne. V lekárni mi poradili imazol 😔 malý na neho chytil volaku zlú reakciu a celú rit mu to spálilo, do toho tie zapareniny, potom sme už utekali kožnej. Ak to má mokvave, zázračny je kúpeľ v hypermangane. A umývať jemným mydlom napr od Bioderma alebo niečo podobné lebo samotná voda tie baktérie+krémy nevymyje dobre. A žiadne vlhčené! Po každej veľkej treba poumývať.
Za mna sudocrem… inak bezne ako prevenciu pouzivam rybiu pastu. Na zadocek ziadne vlhcene, iba ked sme niekde v prirode, na vylete… inak oplachujem cistou vodou. Par krat sme mali zaparenu ritusu, vacsinou vtedy, ked mu idu zuby ho zvykne prehanat ale sudocrem mi vzdy zabral
Imacort, alebo tak nejak, dalii mi to v nemocnici.. Čiže predpokladám na predpis, ale za pár hodín bolo všetko prec.to nebola masť ale zázrak v tube 😀😀😀😀
Dôležitá je prevencia. Časté umývanie, prebaľovanie, vetranie pokožky, rybia pasta. Ak je to už veľmi zlé tak imazol a smer pediater. Môže to zhoršovať aj určitý druh plienok takže možno skúsiť iné ak nič nezaberá.