Dobry den, chcem vas poprosit o radu, neurologicka môjmu synovi predpisala tebokan tabletky,a potrebovala by som nieco vo forme sirupu alebo kvapiek, prosim vas viete o niecom?? Je to vytazok z ginko biloby.. Ten tebokan...🙂 dakujem
Hej len vraj ho prestali. Vyrabat..
Dobry den, pol tablety rano, ale nedavam mu to, lebo som sa docitala vraj nieje vhodny pre male deti... Tak mu davam sirup zo zdravej bio predajne...pretoze ta tableta ide velmi zle aj rozpolit a rozpustit je filmom obalena...takze takto..
No moj maly mal uz 4 roky, ale aj tak sa mi zda maly na tablety a este take tazko rozpucitelne... Mam problem do nho dostat sirup neviem si predstavit nejaku tabletu... No to ano ja som zhanala po lekarnach ale nikde nemaju nic ine, a volala som aj s pediatrickou a ta mi hned povedala ze je este maly na take tak som zvolila inu variantu, aj tak si myslim ze to zazraky nerobi... Ako pomoct moze neuskodi...
@macus30 my sme ho uzivali tabletku som rozdrvila a dala do cajiku tak to vypil 😉 Ale ucinok nic moc zdaju sa mi lepsie omega 3 kyseliny ale tak zavisi dovod pre ktory vam ho dala
@macus30 dobrý deň prosím vás aký sirup ste mu dávali prosím ?
@dominicccka dobry den, tebokan sirup sa uz vraj nevyraba...takze su len tabletky..😑
ahoj je i sirup tebocan, tiez som mala rc od neurologa a bol to sirup