Ahojte mamičky mám 5 ročnu dcérku ktorá je už dva roky riadne odplenkovana a už viac ako rok sa v noci nepocikala teraz v noci sa mi zobudila s tým že je celá mokrá precikana..normálne som ostala v šoku..vždy sa v noci budí s tým že.treba cikať a teraz toto..máte skúsenosť s týmto prosím niekto?
prečo si v šoku?
mohla vypiť viac tekutín, tvrdo spať, mohlo sa jej snívať že je na záchode...
@amy2807 Robis z toho dramu. Aj podla mna sa jej snivalo, ze je na zachode.
Lol mne sa nedavno (prvy krat v zivote odkedy je bez plienok) pocikal 9 rocny syn 😂 Nenapadlo ma to riesit, keby nezjedol snad cely melon pred spanim, nestalo by sa to 😂 Najviac v soku s toho bol aj tak on 😅 Nic prezliekli sme, ziadna drama... deti maju vsetky chranice na madrace, tak co... presne pre pripad grcania, pocikania to tam je...su to deti... som normalne bola rada, ze sme to po rokoch prvy raz predsalen pouzili 😂
@anjelicek26 Mne 10 ročný, proste tuho zaspal, neriesila som. Tiež bol viac z toho mimo ako ja. Poslala som ho umyt sa, prezliect, ja som zatial periny prezliekla.
Pýtam sa že čo sa jej snívalo vraj že sa jej snívalo že všade bolo mokré ,🙈
@amy2807 skutocne nie je drama, ked sa toto stane... sen, tvrdy spanok, privela pitia... neznaci to hned nejaky zapal (moze - ale vobec nemusi).
Nerob z toho drámu a “odšokuj sa” 😂 je to dieťa, možno veľa pila, tuho zaspala, niečo sa jej snívalo, prechladla… je veľa dôvodov a najmä, je to stále dieťa.
Moja 6 r. sa pocikala cez víkend, prisla z plávania, vypila pol litrový hrnček kakaa a zaspala… stalo sa.. bola z toho v takom šoku že preplakala takmer hodinu. Ja som z toho nerobila absolútne žiadnu drámu, vsetko som dala do poriadku ( veď aj tak mám chrániče matrace, nepremokavé plachty, tak čo) najväčší problém bolo upokojiť tu… ona sa totiž bála ze jej budem dávať opäť plienky .😂🤪🙈
Pred niekoľkými rokmi sa pocikal moj muz . Áno dospelý človek ktorý nemá žiadne zdravotné problémy nepije nedroguje nič . Stalo sa to jeden jedinýkrát . Jednoducho má taký strašne tvrdý spánok rozumej zaľahne dajme tomu o 22:00 a je schopný úplne bez pohnutia prespať noc do 07:00. A chudák jednoducho sa vecer nalogal čaju kofoly a neviem čoho ešte . Snívalo sa mu že mu strašne cikat treba …. 🙂)) tak prosím nerob z toho u malého dieťatka problém ona to z teba vycíti . Je to úplne prirodzená vec ak sa to nestáva každý deň každý týždeň vôbec to nerieš .
Drámu by som z toho nerobila a už vôbec nie pred dieťaťom. Moja dcéra mala inak v tom veku ešte plienku v noci a nie nebolo to pre moju pohodlnosť.
Dôvodov môže byť veľmi veľa od väčšieho množstva tekutín večer, tvrdým spánkom, niečo sa jej snívalo, a nie nemuselo byť to len to ze je na WC ale aj niečo emocne. Mohla zazit posledný deň dva niečo čo jej hlávku viac zamestnali. Môže byť prechladnutia....
Teraz ma 9 tak raz za tri mesiace keď tvrdo zaspí sa zobudí až vtedy keď už má cvrknute lebo teraz sa už na mokro zobudi. Ide sa vy cikať, u je sa prezlecie sa.... A spi ďalej ak má už aj trochu na plachte da si uterák pod seba a spi ďalej. Ráno keď vidím ze vstala v inom pyžame alebo spi už bez nohavíc a na posteli uterák posteľ prezlecie a je to... Na matraci ma nepremokavé ochranu keďže matrac sa ťažko čistí ale zvyšok hodím do práčky a práčka operie
Mám 6r najmladšieho, odplienkovany je od svojich 20m a občas sa mu stane že sa pocika možno raz za dva tri mesiace.. sú to deti, bože čo je na tom.. stačí večer vypiť viac, mať zrovna prituhý spánok a tak sa stane.. načo to dramatizovat?
@h2 mne doktorka ORL vravela že deti sa úplne bežné pocikavaju aj keď na nich ide len nádcha, nemusí to byť rovno zápal..
u nás to tiež niekedy sedí s chorobou, alebo aj len tak.. môj najmladší strašne veľa pije, treba ho večer krotiť a dva krát poslať na wc, ak zabudnem, tak sa v noci budi pocikany..
Ja viem že vám príde že tu panikárim.ale.uz je to rok čo sa nám pocikala naposledy
Tak neviem že prečo toto sa stalo je inak pravda že posledný týždeň dosť sopli..