Mamicky, chcem sa spytat ci ste mali niektore podobnu skusenost. Dnes som bola s malou u lekarky, nakolko ma nafuknute brusko a v pravej casti taku hrcku, ktora ju vsak neboli. Lekarka jej zobrala krv, vysledky budu o tyzden a zajtra name sono bruska. Dost ma to trapi, kym bude zajtrajsok, ci je nasa princezna v poriadku. Mame podozrenie na celiakiu, dufam, ze to nebude nic vaznejsieho aj ked celiakia je dost vazna choroba. Stretli ste sa s podobnymi priznakmi? Mala inak prospieva, velmi jej chuti papat, niekedy az moc. Je vesela, hrava. Moze byt v pripade celiakie nadute crievko az tak velmi?
@zuzonik ahoj, kolko ma mesiacov, ci rokov? Ma problem s kakanim? Lebo moj mal s kakanim problem a na brusku sa dalo citit vydute crevo ktore bolo plne stolice.pokial je zaplynena tak na sone az tak vela neuvidia. Pri celiakii by neprospievala podla mna dobre a trapili by ju hnacky. Ako ste dopadli?
My mame kamosku co ma celiakiu, je chuducka az az (citujem jej mamku: vysrata s podoby) Aj babatko bola take chududcke, taky slizik. Kym jej nezistili celiakiu a nezacala drzat dietu, tak ju bolievalo brusko, casto kakala, mala aj krv v hovienku
Teraz ked drzi dietu je vsetko ok,
Vydutinu na brusku nikdy nespominali