Nádor za uškom u štvormesačnej dcérky

sabinka147
8. feb 2022

Caute baby dnes bola svagrina s malou v presove na koznom v hlave nad uchom ma hrcku doktorka povedala ze je to nador mala niektora z vas to iste ?

euka210
8. feb 2022

@sabinka147 keby za uchom...tak to je len zvacsena uzlina, ale inak neviem pomoct

dadulamamula
8. feb 2022

@sabinka147 doktorka robila aj nejaké vyšetrenia z čoho to usúdila ci len okom pozrela a svacla diagnózu ze je to nádor..? Na objavenie nádoru treba viac vyšetrení

sabinka147
autor
8. feb 2022

@euka210
@dadulamamula povedala ze ma len nador povedala ze mam jej spravit vysetrenie srdca ocna ekage

dadulamamula
8. feb 2022

@sabinka147 nádor? Co ma s tým srdce EKG? Ta doktorka to z čoho usúdila ešte k tomu kožná? Vôbec, ohľadom čoho si išla navštíviť lekára?

bolarazjedna
8. feb 2022

no je to dosť nešpecifické....nádory sú zhubné aj nezhubné, kľudne to môže byť neškodný nezhubný tukový či väzivový nádor, samozrejme treba to vyšetriť ale od oka sa to isto nedá povedať, len z histológie. Takže sa zbytočne neľakať.

ja_mama
8. feb 2022

Z mojej skusenosti - dr vola pomaly vsetky podivne utvary na kozi aj v tele "nador". Ano nam obyc ludom sa to zda hrozne a hned sa vystrasime a napadne nam rakovina ale to vobec nemusi byt pravda, jednoducho je to len nieco nadbytocne co tam nepatri.

sabinka147
autor
8. feb 2022

@dadulamamula svagrina ma 4 mesacnu dcerku za uchom na hlavicke ma taku hrcku asi 1 cm a na tu hrcku ma take cervene cievy tak snou isla na koznu obvodna ju posalala do presova a tam jej povedali ze ma nador a este jej treba vysetrenie

luccija
8. feb 2022

@sabinka147 oni aj hemangióm či ako sa to volá tak volajú.Tak nech si spraví vyšetrenia a musia jej to pri ispati vybrať nebude to nič vážne dúfam...

luccija
8. feb 2022

@sabinka147 ja som mala cysty na obličkách a tiež to dali ako kód na žiadanku na sono ako nádor

maggie1978
8. feb 2022

moja dcéra mala na chrbátiku ako 4-mesačná hemangiom/zhluk ciev/ a nazývali to nádor, vyberali jej to v celkovej narkóze.... Tak toto môže byť niečo podobné, treba špeciálne vyšetrenie.

mimi3008
8. feb 2022

@dadulamamula povedala by som, ze ekg vramci predoper.vysetrenia, ta hrcka - nador by sa mal zhistologizovat, ci ide o zhubny alebo nezhubny nador