Zdravím všetkých srdečne. Dcérke zistili tumor v oblasti hypofýzy, nedá sa vyoperovať údajne. / čakáme ešte na ďalšie vyšetrenia…/Riešili ste takúto ťažkú tému v rodine? Boli ste operovaní? Liečení inak? Konzultovali ste aj zahraničie? Ďakujem za všetky rady a skúsenosti.
Riešili...lekári robili čo sa dalo..nakoniec chlapec sa dožil aj dospelosti samozrejme so zdr.problemami.ale nik mu takú dlhú prognózu nedával...dozil.ale neprežil to bohuzial...držte sa.V Tom našom prípade sa manželstvo rozpadlo.otec to nezvládol.
je to individualne.
som v skupine mamiciek malych deti.
niektorym detom bol zisteny nedostatok rastoveho hormonu a obcas sa tym yvskytnu aj take, co maju nador. aj kedn a zienka je tma po dostraneni takehoto nadoru.
takze asi dost zavisi od konretneho stavu.
Nas kamarat mal velky, neoperovatelny. Liecba zabrala, je 3 roky tomu a je ok. Drzim palce, nech sa dcerka uzdravi ❤️
ja som riešila osteosarkóm u syna, aj sa operovalo , odstránila sa mu končatina nad kolenom , niekoľko cyklov chemoterapii , ožarovanie , neskončilo to dobre. Situácia u nás v rodine veľmi ťažká , manžel to nedal .
@maybe888 och nemam skusenosti len chcem popriat vela zdravia a aby to vsetko dobre dopadlo budem vam drzat palce❤