Nadmerné potenie u 9-mesačného bábätka

simonkaaa2017
3. aug 2024

Dobrý večer chcem sa spýtať či máte skusenosti nadmerného potenia bábätka moja malá ma 9 mesiace a veľmi sa potí hlavne keď spinka v oblasti hlavy a krku až vankúš je mokri neobliekam ju teplo len body s krátkym rukávom s bavlni a prikrivam ju len tak do pása bojím sa kus abi to nebolo nič vážne ďakujem za každú radu pekný večer

fiafia
3. aug 2024

@simonkaaa2017 moja dcéra to tak mala keď schuti zaspala. Ako rástla tak sa to lepšílo. Myslím, že do roka to bolo také intenzivne

majamat
3. aug 2024

moja sa strasne potila. vzdy sa odkopavala a ked som ju zakryla, tak sa dopotila.

minka201
3. aug 2024

@simonkaaa2017 Moje 8 mesačné dieťa sa tiež takto počas spánku spotilo. Spomenula som to pediatrovi. Kázal mi zvýšiť dávku vitamínu D. Pomohlo to 🙂

zuzkaa1991
4. aug 2024

@simonkaaa2017 moja ma 6r a ked zaspi tak presne tak ako u vas od mala vankus plachta mokra a to ked aj hola spi🤦‍♀️ ked zaspi vzdy som ju posunulo na suchsie miesto ..... aj v zime ked mame 20st tecie z nej ale len ked zaspi istu dobu potom uz.nie neviem ako je u vas

simonkaaa2017
autor
4. aug 2024

@zuzkaa1991 tak zatiaľ som si len teraz všimla asi mesiac ale ona ma len 9 mesiacov a boli ste u lekára?

zuzkaa1991
4. aug 2024

@simonkaaa2017 ak som spomenula detskej zevraj je to ok....mojja sa nepoti celu noc ale cca prvu hodinku alebo neskor robim tak.ked zaspi ju odokryjem kym nejdem spat ma len zakryté nohy.....a potoom uz nie je mokrá v noci .....

nathalie1976
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simonkaaa2017
autor
5. aug 2024

@nathalie1976 dobrý deň teda není to choroba?

simonkaaa2017
autor
5. aug 2024

@simonkaaa2017
@nathalie1976 a to môže brat aj keď ma nasadení maltofer a berie aj c aj vigantol ?

maryetta
5. aug 2024

Ale ono je to do istej miery ok. Nie su este tak “rozbehnute” potne zlazy. A dieta sa poti iba cez hlavicku. V tychto horucavach sa teda ani necudujem. Aj moja pol rocna ma po dobrom spanku spotenu hlavicku.
Ale zase my nevieme “mieru” kolko sa poti napr tvoja. Ci je to este ok alebo je to uz nieco “viac”.

simonkaaa2017
autor
5. aug 2024

@maryetta keď sa zobudí okolo hlavički je vankúš mokri a aj oblečenie ma mokré pri krku 14 mame poradňu spýtam sa aj doktorki no zatiaľ som chcela vedieť ci niekto stim tiež ma skúsenosti

taktotedanie
5. aug 2024

@simonkaaa2017 moja neter je taka od narodenia, takmer suche plienky cely den vsetko len vypotila, cely vankus aj oblecenie mokre ako keby ju vo vode namacali