Mamičky aké vitamíny dávate deťom preventívne plus aj keď príde nádcha kašeľ a sopel. Mám svoje čo dávam len sa chcem inšpirovať a informovať či nemá niekto fakt zaručený ,,produkt,, 😂aj keď také asi nieje
Ďakujem budem si čítať postupne
@ryskka dávam klasika vitamíny decko, céčko (sirup rakytnikovy) a béčko tabletky na imunitu. Niekedy keď mám tak aj kolostrum a železo(sirup). Keď začne nádcha a kašeľ tak idem buď mucosolvan alebo sinupret, hedelix. Teraz chcem vyskúšať stop kašeľ sirup raz som ho mala a bol celkom fajn. Plus naparujeme keď sa dá a chce hlavne :D toto dávame my ale i tak stále kus v škôlke a chorý potom doma. Už na nervy .
Čítala som ešte na nos keď je zaophaty naplaste naspiro (ak má niekto skúsenosti píšte) aj ešte jeden horúci nápoj s bylinkami . Skúšam všetko možné ale to nič zatiaľ asi nezaberá vždy sa vrati choroba
Vitamíny dávam D a probiotika.
Morská voda do nosa, keď je zápchaty tak nasivin.
Na kasel nám dáva dr solmucol, na rozpustenie hlienu sinupret. A inahlovanie.
@basska_b my dávame napríklad fenistil kvapky len v prípade že má silný dusivy nočný kašeľ.
@basska_b fenistil sa pouziva aj na upchate dutiny
max 3 dni pri nadche
3x do dna
u nas to tak absolutne nefunguje aby bolo dieta apaticke ospale ani nikdy to na moje dieta taky vpliv nemalo do 3-4 sni z fenistilom
je dieta viac menej fit
plus vitaminy a nikdy nebol problem aby bolo dieta ospale a to ich berie tak max 2x do roka
@lucia13022023 ďakujem Ježiš no presne preto som písala, probiotiká úplne som na ne zabudla. A tá morská voda pomáha ? U detí som neskúšala ešte ale ja som jeden čas užívala kôli nádche už dávno a to bolo za mňa o ničom 🙄
No ja mu vycistim nos morskou vodou a ak ma sople odsajem. Používame ju na hygienu nosa alebo keď ma suchu sliznicu. Na zapchaty nos dávam nasivin alebo potom je sterimar na zapchsty nos.
Probio, decko a céčko ma každý deň. Keď ma soplik zväčša len morskú a odsajeme. Ak je to už zelenkaste pridáme nasivin. Ak nepomôže smer lekár. Ale teraz ma stále skoro, vyter čistý, rtg čisté. Doktorka ze alergia by to mohla byť ale keďže ma len rok a pol testovať sa nedá až od 3 rokov. Takže čakáme.
Dcére dávam b komplex a c, d, zinok. Predtým som dlho dávala multivitamol a keďže pred a po brati absolvovala odbery viem,že reálne aj pomohol. Pri chorobe do nosa morskú vodu a nasivin. Zo sirupov na kasel mame osvedčené: na suchý kasel jednoznačne paxeladine alebo lisajnikovy sirup. Na vlhký kasel mucosolvan a na zmiešaný kasel : stodal, stopkasel, tussirex junior. Na hrdlo je dobry junior angin, tantum verde, kalciovy sirup.
aj mna by to zaujimalo ake pouzivas ty ak sa smiem spytat?
my vetsinov davame
fenistil to nam vzdy odporuca dr ak ma upchaty Nos
odsavanie kvapky do nosa
ak je teplota ja davam cipok nakolko maly sirup nevypije
a dnes sme kupili aj si sinupret na odporucanie dr tak som zvedava ci pomoze