Ahojte, syn má od leta neustále plný nos. Boli sme aj na rtg pľúc lebo mal z toho otrasný kašeľ, zväčša je len číri alebo biely, keď ide do zelena dáme mu nasivin ak nepomôže do 3 dní, ideme k doktorke a mal už aj pamycon, aj ešte jedny kvapky. Vytery 2x robené a stále negatívne. Už aj doktorka ci náhodou nie alergia ale do 3 rokov mu nespravia testy. Morská voda, odsávanie, to ideme stále lebo v noci nevie dýchať potom. Mame vlhko, mám vo vonnej esencialny z Egypta na uvoľnenie, u sestry keď sme boli aj inhaloval týždeň a nič nepomáha. Co ešte máme skúsiť? Nič len ten sopeľ a v noci občas kašle keď mu zatecu ale nie stále. Ma hlavu vyššie keď spi, je všetko co nezje jeho, ovocie, zelenina, mäso, ryby, chodíme von. Už neviem čo skúsiť. Vďaka za rady
@lucia13022023 aj alergologicka ma stopla ze tak malému nie. Skusim ešte raz s našou hodiť rec a skúsim asi v ba keď to nepôjde u nás. Lebo mal v máji keď všetko kvitlo, to sme vždy tvar umyli aj ruky a aj von sme to občas spravili. Ale teraz na jeseň neviem z čoho, nič nove nema, skúšali sme aj ze kravské mu nedáme a nepomohlo, mal aj bezlaktozove um a ani to, čiže mliečna bielkovina to nebude.
@ronie338 neviem, ako vravím, môjmu malému robili a nemal ani rok. Asi by som skúsila inú doktorkou.
@ronie338 no len sa pýtať na alergológiu. Načo ho nechávajú trápiť? Synovi robili testy na alerrgie a nemal ani rok. Čiže sa to dá, nechápem načo čakať do 3 rokov