Nácvik chôdze

tanula28
8. nov 2023

Dobrý deň dnes sme boli s dcérkou 18 mesačnou u ortopéda kôli hypotonii,ešte nechodí povedal mi že máme robiť nácvik chôdze,neviete čo to znamená ? A ako cvičiť ?Ďakujem 🙂

kacena4
8. nov 2023

pozri youtoube je tam viacero fyziatrickych videi

pribinak
8. nov 2023

@tanula28 a ty si sa neopytala keď nevieš čo to znamená? Veď ten lekár tam na to je

maggiba
8. nov 2023

@tanula28 A fyzioterapia nic? S hypotoniou by som ocakavala navstevu skor tam ako u ortopeda. A cviky. Od odbornika fyzioterapeuta. Nie z videa na Youtube ci od mamiciek z MK...

egonsk
8. nov 2023

@pribinak zrejme sa tvarila, ze rozumie a vie co po nej lekar chce. Teraz je to celkom bezne, ze mladi sa tvaria, ze vsetko vedia (resp. rozumeju o com je rec), iked nemaju ani ponatia vocogo. Moja ex to bezne robila a vacsina ludi si myslela, ze aka je sikovna...potom striedala zamestnania ako ponozky.

mogaa
8. nov 2023

@tanula28 určite návšteva rehabilitačného lekára a cvičenie s fyzioterapeutom....

nwnw
9. nov 2023

@tanula28 nepises ako na tom je celkovo. Dobry fyzio pomoze vazne. Nas tak nastartovali v Tetise, do vtedy Vojta v kombinacii so vsetkym moznym. Cvicit budeme aspon kym to uplne nezbojkotuju a neposlu ma do riti v puberte.

tanula28
autor
9. nov 2023

@egonsk diky za odpoveď múdry jak radio,nikdo sa nepýtal na názor a konštatovanie ak neviete čo znamená nácvik chôdze tak sa nevyjadruje ja som sa slušne opýtala

tanula28
autor
9. nov 2023

@pribinak človeka hnet nenápadne ale díky že ste tu všetci taký mudry

tanula28
autor
9. nov 2023

@maggiba predstavte si že sme boli na fyzio,a aj ideme znovu tak nechápem za také rady

egonsk
9. nov 2023

@tanula28 no ved ale odpovedal som nie tebe, ale @pribinak, takze zbytocne sa paprcis, toto je diskusia a nesluzi iba na odpovedanie pre dotazovatela, ale aj na diskusiu (t.j. vyslovenie svojho nazoru a myslienky) medzi jednotlivymi clenmi. ;)