Ahojte, žienky chcem sa opýtať malý má tri mesiace už týždeň a pol mu stále chrapčí v nošteku pri dýchaní a zvykne aj pokašliavať. V stredu sme boli u doktorky dala nám nasivin sprej do nošteka, sinupret kvapky a fenistil kvapky ale nemám pocit, že by to nejako pomohlo stále sme na tom rovnako. Aj keď mu odsávam soplíky tak vyndú von len raz za čas a aj to málinko nepomáha ani striekanie nasivinu. Zajtra budem opäť volať doktorke ale chcela by som si vypočuť aj váš názor či to môže byť náznak zápalu priedušiek. Lebo posledné dva dni mu to chrapčanie zvyknem počuť aj na hrudníku plus k tomu i raz za čas ráno píska pri dýchaní.
@anorev123 nemáte suchý vzduch?? Moja to mala tiež, čítala som nejaký článok od jednej Dr a tam písala, že pri suchom vzduchu sa hlieny v nose vysusuju a keďže babo ešte nemá také dutiny, tak to znie ako chrapot keď dýcha! Ani nasivin by som nedávala, tiež z toho opuchaju dutiny a tým su ešte menej priechodné! Ja som dávala len morskú vodu aj niekoľkokrát za deň, sinupret sme brali tiež
Poradím ti taky babsky recept, zober klasicke maslo, trosku ho roztop medzi prstami a potri ním koreň nošteka, ublížit mu tým nemôžeš, malej to pomohlo! A ešte sme mali zvlhčovač vzduchu, ten sme na noc zapinali
@lenka2710 ďakujem za rady 🙂 popravde si ma trochu upokojila... Myslíš, že aj tak by som mala ešte do istoty zavolať doktorke? Lebo vo štvrtok ho majú očkovať.. Už to mal mať za sebou ale, keď sme u nej v stredu boli tak usúdila, že bude lepšie keď ho zaočkuje až teraz vo štvrtok.
@anorev123 vieš nám sa priedušky ťahali tuším tri mesiace, kým bola fit! Lebo také babo ani poriadne nevykasle, takže sa mu to tam stále ukladá
Naša tak brutálne chrapcala, že mi až do plaču bolo! Ráno sa zobudila a do večera chrapcala
Potom som jej natierala priedušky aj jazvečím sadlom, kúpila som z justu eukasol sprej a to som striekala do priestoru, keď išla spať
Dr mi vravela, že bude alergicka ale klop klop vyrástla z toho, teraz ma 5 rokov
Mala to tak do dvoch rokov
presne takto isto sme skončili v nemocnici so zápalom priedušiek...a pritom dieťa nemalo ani teploty...
@deti95060810 No ani môj malý neteplotuje chvalabohu.. Tak dúfam, že sa to zlepší lebo veľmi nerada by som s ním skončila v nemocnici 😞
@anorev123 alebo len reflux, moje obe deti to mali.