Na ktorom mieste na tele začína výskyt kiahní?

petik22
26. jún 2022

Baby je mozne,ze kiahne sa zacnu vysypom na nohach,chodidlach,zadku- nie na hlave,chrbte?

marci77
26. jún 2022

asi by som bola aj v strehu, ci to nahodou nie je virusove ochorenie usta-ruky-nohy (vtedy su pluzgieriky na tychto miestach .....a je to infekcne)

zuzanalukasko
26. jún 2022

Ahoj, môj syn mal prvý pľuzgierik na prste na nohe a pokračovalo to lýtkami smerom hore, tiež som si nebola istá.

lenka7477
26. jún 2022

aj sú to vodnaté pluzgieriky , tak je to úplne jedno kde sa výskyt začne

petik22
autor
26. jún 2022

@lenka7477 su aj vodnate,niektore nie.
@marci77 vidis skor mi to pride ako tato choroba. uvidim ako s to bude dalej vyvijat. ale dcera nemala vobec teplotu

aspinka
26. jún 2022

Mali sme teraz v škôlke kiahne deťom začali na rôznych častiach tela jednému na tvári inému na chrbte, na nohách dokonca na palci na ruke...

pininka1
26. jún 2022

@petik22 nam detska tvrdila ze najcastejsie na krku pod vlasmi, nasi ale mali prve na bruchu

petik22
autor
26. jún 2022

baby a nejaku overenu vodicku alebo mast proti skrabaniu?
som zvedava co v pondelok povie dr,kedze k nasej s vyrazkami a kiahnami ist nemozes..

simsalabim
26. jún 2022

@petik22 moja starsia mala asi 5 dni pluzgier na dlani - co sa pise, ze dlane a chodidla nie su zasiahnute kiahnami….

aspinka
26. jún 2022

@petik22 Tano Hermal 😉

saxana000
26. jún 2022

Nasej zacali na krku za uskami a pri linii kde zacinaju rast vlasky pokracovali pazuchy brucsko a tvar.
Davala som len cajovnikovy olej z Justu A kupali sme ju v hypermangane.2-3x denne.presne po 2 tyzdnoch skolili kiahne aj mna 1000 nasobne viac ako dceru..u mna zacal vysyp vo vlasoch a potom hrudnik chrbat tvar z vecra do rana.na ten masivny vysyp mi pomohol iba betadine a lieh z lekarne.a znova tie hypermanganove kupele lebo som ich mala plnu hlavu teda som potrebovala ponorit vlasy.malej som davala fenistil kvapky sebe dithiaden 2x 1tabl.plus novalgin od bolesti lebo to bolo ozaj nieco strasne vsetky kosti ma boleli.dnes je to 10 den a vyzeram uz konecne ako clovek chrasty pomaly odpadaju davam si kalciovu mast na noc nechtikovy krem Just na striedacku s cajovnikov kremom a 3x denne nahrievam biolampou lebo mi pozostavali cervene flaky pod zlupnutymi chrastickami.tak dufam ze este vyblednu..

saxana000
26. jún 2022

@simsalabim dcera.mala na slapach a mne sa urobili na dlaniach a medzi prstami

saxana000
26. jún 2022

@petik22 mozes skusit tantum verde na vatovy tampon a zlahka poprikladat.bohuzial tie prve 3 dni budete musiet vydrzat..

brezza
26. jún 2022

@aspinka niekolko mesacny vypadok. Neda sa kupit