Vyšli jej na 17 den ale iba 10 kiahni tak nie som si celkom istá ci su to kiahne...nemla ani horucku a vyzera v poriadku...bola pri dietati co malo kiahne takze ich ocakavame☹
Ahoj aj moja mala mala iba zo 10 kiahni a zoadnu teplotu..deticky su uz ockovane proti kiahniam a potom amju len take slebe formy..ale kazdopadne ich ma uz za sebou lebo kiahne vychadzaju narazovo cca asi kazde 4-8hod vela naraz a po 3-4dni uz niesu nakazy schopne pre ine deticky..ja som dostala kiahne 2x raz ako mala a traz pred 2 rokmi z mojou malou..ona mala zo 10 pipakov zato ja som bola ako muchotravka cela vysypana 😀
Moj synovec prekonal kiahne asi troma pupacikmi 🙂 chcem tym povedat, ze na mnozstve nezalezi 🙂
môj malý mal kiahne tak, že večer 37,2°, vnoci 39,7°, začal sa vnoci vysypovať, vvýsyp trval asi 3 dni, potom kiahne zoschli, opadli, a bolo vybavené... keby nebol ekzematik, má ich asi 5, takto ich mal hl. na tých ekzémových oslabených partiách a na zdravej pokožke mal asi 3 kiahne...
myslim si,ze mate doocakavane....mozes si vydychnut a tesit sa,ze ste to zvladli iba s 10 kiahnami 😉
inkubacna doba je 21dni ale ak uz jej vysli aj ked malo tak uz ich mala a uz ich viac nedostane ,horucku nemusi mat,kiahne su take ako vodnate pupaciky ktore sa potom vysusia.