Uz skoro 3 tyzden moje dieta kasle hlavne v noci ....vybralo aj atb kvoli bakterii v nose,dychanie ciste,krv ok,ja uz neviem
Uz aj ja zacinam kaslat a je to neunosne,vsade kde som kazdy kasle a ze nikomu nic nezabera to co je za kasel?
@anjelicek26 mame odbery na to kedze je rozsireny vsetko ok ako pisem
Autorka
@anjelicek26 ti odpovedala správne , aj keď máte (teda obaja ?) urobené odbery , možno nie správne na to presne čo máte , ak mne by dieťa kašľalo tri týždne , dávno mu vybavujem pľúcne , kľudne aj orl , atd , správne opäť anjelicek píše - pediater ma svoje limity a veľakrát treba ísť hlbšie
Ja už tiež týždeň kasel aj atb som dobrala a nič moc sirup tiež dobratý, strašná bolesť v pravej časti plúc som zvedavá čo mi dnes povie dr 🙈
@nika11103 vsetky krvne odbery nie crp su v poriadku,brala aj na cierny kasel,aj chlamydie aj mikroplazmy a dokonca aj vytery,nekasle takto len moje dieta,proste mam pocit ze lazdy druhy ma taky kasel,dr vravela ze polovica deticiek ma setko v poriadku a len kaslu,ze tieto kasle trvaju tak dlho,ja verim svojej pediatricke
Tak čo chceš potom počuť? Pediatrička stery urobila, všetko ok a ty jej veríš. No tak dobre. Moje dieťa sezónne kašle už roky a tiež mu na nič neprišli. Pobehané pľúcne, orl, alergo. Už to neriešim. Vždy po sezóne prestane...
@ina2405 a aky ma kasel tvoje dieta?a kedy noc ci den?
A čo mu dávaš na kašeĺ?
Deň, u neho je to zväčša také otravné odŕhanie.
@ina2405 U nás to isté... ráno sa zobudí a furt si musí odkašliavať, k tomu to hrdlo pobolieva... bol preliečený dvomi antibiotikami, lebo mal najprv pozitívny nález v hrdle, potom v krvi niečo... a ja mám pocit, že sme tam, kde sme boli... pôjdeme na kontrolné odbery, som zvedavá... inak je absolútne bez teploty, chutí mu jesť, občas ho žalúdok rozbolí. Som nešťastná z toho...
Skúste cibuľový čaj, mne onoho času zabral pri dlhotrvajúcom kašli na 100%
Kaslala som pol roka, nic nezaberalo ...
Same preslo
Ahoj, dcérke po takom dlhom kasli zistili alergiu ma roztoče.
skuste inhalator
Tak sa pytaj na plucne, ked nic nezabera, treba uz odbornika, nie len pediatra... ten ma tiez svoje vedomostne limity, co sa tyka testovania... kamoska takto obe deti cierny kasel, dcera jej kaslala siesty tyzden a nic nepomahalo, jej lekarku to ani nenapadlo otestovat...plucny vedel hned, ked to pocul...