Ahojte, na aký kašeľ používate alebo vám predpisujú žltý Trifed? Na čo je dobrý práve tento sirup?
@kris_tin257 na alergicky kašeľ na zastavenie suchého daždivého kašľa
Ak je dieťa ale choré zahlienene tak potom Trifed by sa nemal predpisovať nie?
Pýtam sa lebo pediatrička nám predpisuje Trifed tak že syn ho má užiť večer pred spaním aby v noci nekaslal... No už druhý lekár nám teraz predpísal Trifed na celodenné užívanie (malý je celý zahlieneny bolia ho uši zapálili sa mu oči a prestali mu ísť sople, vôbec nekasle) spočiatku išli sople ale včera sa mu zastavili no rozpráva nosom... Tak vážne uvažujem vymeniť ten sirup
@kris_tin257 zlty trifed je aj na odpuch sliznic nie pramo na kasel. Nam ho dava lekarka uzit rano sj vecer.
Žltý trifed je nato, čo píšete a 3x denne ho káva môj 4r., váži 18kg a berie 2.5ml, aké viac ako 7dni nie a žiadne antihistaminikum popri
@danielahamar máme práveže xyzal čo je antihistaminikum, dala nám to k tomu
@kris_tin257 koľko krát má trifed? Však musí byť jak omacka
@danielahamar 3x denne Trifed a ráno večer xyzal, čo tým myslíte že ako omáčka? 😳
@kris_tin257 ak davas trifed zltyto druhe uz nedavaj obe si antihistaminika.
@slavomira236 áno už som si našla nejaké články na Google a prečítala... Super že nám to lekárka nepovedala, aby som zakaždým overovala správnosť liekov ktoré nám dajú... Trifed som vyradila, neviem či nedávať nič alebo prospan
@kris_tin257 mozes davat nieco na suchy kasel ale nie dvoje antihistimatika
@kris_tin257 ak má hlieny, kt. zatekaju tak radšej nechať trifed😉
Trifed je taký hnus že ten je vhodný akurát tak do koša… sa divím že ho ešte nezakazali.
@danielahamar áno súhlasím, vysadila som ho 👍 nechápem prečo mu ho dá doktorka dala, pôvodne som dávala prospan... Nervy mám, vďaka trifedu sa mu choroba predĺži
na vlhky kasel sme vzdy mali zeleny trifed a vecer sa daval stoptussin + antihistanimika. Toto kombo vzdy super zabralo... plus vzdy som davala aj sinupret
Ak mali rozprava nosom, tak ma opuchnutu sliznicu asi.... kvapky do nosa by som riesila.
Prospan v podsate len riedi hlien, cize je tiez len na vykasliavanie..
@simca06022011 má Imunor + imunoglukan na imunitu, inhalujem 3x denne a nasivin do nosa, má kvapky do očí a antibiotikove kvapky do uší, xyzal ráno a večer, 3x denne sinupret + doteraz mal Trifed ktorý som mu dnes vysadila... Už fakt nie je moc čo nasadiť 🙈
Áno prospan obsahuje brečtan ktorý pomáha na rozšírenie dýchacích ciest a na vykasliavanie, len ten Trifed nám úplne zastavil kašeľ aj sople... Teraz mu ako keby zatekaju vzadu čo je problém uvidím ako sa to bude vyvíjať
@kris_tin257 ved jasne ze nie.. mate toho az az.. :D a podla mna aj vela
@simca06022011 nabalilo sa to, keďže ho bolia uši a hnisaju oči, a má zníženú imunitu čiže vždy keď je chorý musí mať zvýšenú dávku imunoru a antihistaminikum k tomu tak ani človek nevie ako tak sa to nabali 🙈
@kris_tin257 na môjho sinupret, kaloba a im podobné vôbec nezaberaju
@kris_tin257 na zahlienenie treba dať zelený trifed expectorans trifed hlavne odopcha dutiny a zkludni sliznice to je hlavný účinok
@ema0000000 no len je na predpis a lekárka nám predpísala žltý, ale hej presne toto som čítala aj ja
@kris_tin257 nase deti dostali zlty trifed ked mali zapalene ušká. 3x denne
@kris_tin257 na suchý kašeľ