Ahojte prosím poteebujem ukľudniť poradiť. Tri týždne sa trapim s chorobou nakoniec zistili ze som prekonala mykoplazmozu. Malý rovnako ale mal len soplik po zistení mojich vysledkov som volala dr. Nasadila mu atb sumamed dnes sme mali druhu davku u dr. Sme boli v pondelok s tým ze ma sople ktoré stekajú dozadu a kašeľ. Ako sme prisli od dr. Nastúpila teplota teplotuje.od.utorka večera do teraz vzdy po 7hod.je okolo 38. Rychle dychanie kasel a pod. Bojim sa zapalu pluc mate niektorá skúsenosti? Ďakujem
Hlavne kedy ist na pohotovost alebo co este mozem robiť.
Rovnaká skúsenosť ako vyššie. Teploty, kašeľ, ATB nezabrali dostatočne, dcéra bola hospitalizovaná so zápalom pľúc. Až po tom, čo jej dávali ATB do žily, sa stav zlepšil. Posledné mesiace je, žiaľ, pandémia zápalu pľúc spôsobená mykoplazmami.
Dcéra mala zapal pluc spôsobený mykoplazmami. Bola chorá, mala kasel, nezabrali jej bežne atb., CRP vybehlo vysoko po týždni liečby, stále teplotovala. Dr. ju poslala na rtg a tam jej zistili zápal pľúc. Dceru hneď hospitalizovali. Po nasadení atb. do žily nastala hneď úľava.