Dobrý deň žienky ,starší syn chytil mykoplazmu pred 6 tyzd... 3 týždne chorý pokiaľ sa zistila mykoplazma ,syn sa stoho už dostal ale schytala to aj mladšia 4 ročná aj ja aj manžel už som stoho hotová ťahá sa to 7 týždeň všetci sme na ATB ktoré sme už dobrali brali sme 2 týždne ,dcérke choroba ešte pretrváva už 4 týždeň je chorá ale už lepšie je na Tom dnes dostala už 3 ATB klacidu stále je trochu zachripnuta vykaslava ale nemá dráždivý a pozadí soplik mierny ja len dúfam že už tieto 3 ATB jej záberu a už bude zdravá ,má niekto prosím skúsenosti koľko to trvá už 7 týždeň sme doma a len lekári😔 nám s manželom už je lepšie sem tam kašlem a trochu hlieny niekedy také nepohodlie v hrdlo nie bolesť doslova ale také akoby podráždene hrdlo ale len chvíľu a potom je dobre
@andreakotesova máme správne ATB klacid sme brali ale teraz 3 ATB chorá je 4 týždeň od včera berie už 3 balenie ,ale dnes už vidím ako takú zmenu že už nebola dnes zahlienena kašeľ má sem tak sucho zajtra ideme k dr na kontrolu,my sme to včas podchytili ona dostala ATB 5 deň choroby na koľko synovi sa to potvrdilo s výsledkov jeho to prešlo aj bez liekov po 3 týždňoch a potom žala užívať lieky klacid aj on ,teraz len sem tam zákazke sucho ale chorý už nieje ,ale my sme to všetci schytali ťahá sa to celkom 7 týždeň ja nemám už silné príznaky sem tam sa mi spustí trochu soplu potom to hneď prejde ale som unavená a bolia ma nohy čiže ešte beriem už 4 ATB 🙈len už neviem sa dočkať kedy toto skončí takú pliagu som ešte nemala🙈 boli ste aj na kontrolnej keby či to je ok?,po vyliečení ste ešte kaslali?
@kvetinka0099 dcéra bola hospitalizovana pri mykoplazm. zápale pluc. Bola tam cca týždeň. Trúfam si povedať, že šla odtiaľ už fit. Ešte cca mesiac brala atb., ale chodila normálne do školy. Maju tvoje deti správne atb.? Dcéra brala doma cca týždeň Zinnat a nezabral, preto šla do nemocnice na atb. do žily (okrem ineho). Nik sa od nej nenakazil a to teda kašeľ mala hrozný.