Musíme ísť k doktorke kvôli nádche?

martinaxx
18. dec 2012

Ahojte poraďte mi či mám ísť ku doktorke s ročnou dcérkou len kvôli nádche?V noci spinká dobre-netreba jej ani vysávať a cez deň tak 3-4krát.Nechcem niečo zanedbať,ale nechcem ani vyzerať pred doktorkou,že k nej chodím s každou hlúposťou.Poraďte 🙂

aldream
18. dec 2012

ak nema teplotu ,tak nie 🙂 ....nadcha u malych deticiek prejde velmi rychlo,deticky maju vybornu imunitu 😉 po 2-3 dnoch by jej nadcha mala uplne ustupit....len ,ak by sa to zhorsilo,prip. nastupila aj teplota jedine vtedy nevahaj navstivit Dr. 😉

xenicka13
18. dec 2012

treba odsavat a kvapkat, za tyzden by mala zmiznut

alex137
18. dec 2012

ahoj, momentalne riešim ten problem tiež a keďže teplotu nemame, tak odsavame a davam nasivin, physiomer, coryzaliu a sinupret a verim ze Vianoce budu krasne

glowix
18. dec 2012

Aj my mame tento problem uz od soboty, jeden den sme museli dat aj paralen cipok, lebo bola teplotka, ale neboli sme u doktorky , mala teplotu len jeden den a teraz dva dni nema uz vobec a odsavame a kvapkame physiomer..ale nasej strasne vadi soplik v hrdielku a potom ju z toho napina na zvracanie...a menej papa

lenadka
18. dec 2012

Určite netreba, ja by som musela byť u lekárky s malou každý mesiac 😅. Mala zníženú imunitu a bola často chorá s horúčkami na ATB, brala lieky na imunutu a teraz máva nádchu aj 2x v mesiaci. Bola som na opakovaných testoch s ňou na imunitu, tú už má ok a aj tak je stále chorá, ale našťastie už bez teplôt. Dr. mi kázala len vydržať, dávať vitamíny, probiotiká, vraj sa to upraví samé. Neviem sa dočkať kedy už 😕

carmella
18. dec 2012

nemusis .. nadcha je u deti bezna .. mne doktorka povedala ze male dieta ma 7-8 krat do roka nadchu co je v poriadku

euka210
18. dec 2012

pokial nema teplotu ci tazky kasel, tak urcite nie...aj tak jej nic neda, ako ani my dospeli nechodime s nadchou k lekarovi

usiko
19. dec 2012

nie, my nechodime,len odsavame sople stale ked pocujem ze ma, a nic ine neriesime.....

zuzin78
19. dec 2012

Ahoj my sme s obycajnou nadchou skoncili v nemocnici na Jiske 😖 zacala byt dcerka dychavicna
Take pozor na to ja radsej idm aj zbytocne ku doktorke ako znova skoncit v nemocnici

radlinka
19. dec 2012

NIE, ja by som nesla v tomto chladnom a viroznom obdobi. Uz len ked vstupim do cakarne je tam +30C, chore deti, vydychany vzduch, sme vsetci naobliekani, znechuteni a spoteni z cakania, takze vzdy to dopadne este horsie. 😒 Nikdy nechodime s nadchou, lebo odideme s inym virusom. Ja vzdy malemu davam do nosa Sterimar klasik alebo s medou, moze sa pouzivat aj hypomer alebo ina morska sol na denne precistenie nosteka. Ked je treba odsavam, ale nemusi sa to robit stale. Staci raz-dva x denne podla moznosti . Vetram izbu, pripadne prinesiem prevareny harmancek so solou do izby. Najlepsie su inak cistice a zvlhcovace vzduchu v takychto pripadoch.