Ahojte poraďte mi či mám ísť ku doktorke s ročnou dcérkou len kvôli nádche?V noci spinká dobre-netreba jej ani vysávať a cez deň tak 3-4krát.Nechcem niečo zanedbať,ale nechcem ani vyzerať pred doktorkou,že k nej chodím s každou hlúposťou.Poraďte 🙂
treba odsavat a kvapkat, za tyzden by mala zmiznut
ahoj, momentalne riešim ten problem tiež a keďže teplotu nemame, tak odsavame a davam nasivin, physiomer, coryzaliu a sinupret a verim ze Vianoce budu krasne
Aj my mame tento problem uz od soboty, jeden den sme museli dat aj paralen cipok, lebo bola teplotka, ale neboli sme u doktorky , mala teplotu len jeden den a teraz dva dni nema uz vobec a odsavame a kvapkame physiomer..ale nasej strasne vadi soplik v hrdielku a potom ju z toho napina na zvracanie...a menej papa
Určite netreba, ja by som musela byť u lekárky s malou každý mesiac 😅. Mala zníženú imunitu a bola často chorá s horúčkami na ATB, brala lieky na imunutu a teraz máva nádchu aj 2x v mesiaci. Bola som na opakovaných testoch s ňou na imunitu, tú už má ok a aj tak je stále chorá, ale našťastie už bez teplôt. Dr. mi kázala len vydržať, dávať vitamíny, probiotiká, vraj sa to upraví samé. Neviem sa dočkať kedy už 😕
nemusis .. nadcha je u deti bezna .. mne doktorka povedala ze male dieta ma 7-8 krat do roka nadchu co je v poriadku
pokial nema teplotu ci tazky kasel, tak urcite nie...aj tak jej nic neda, ako ani my dospeli nechodime s nadchou k lekarovi
nie, my nechodime,len odsavame sople stale ked pocujem ze ma, a nic ine neriesime.....
Ahoj my sme s obycajnou nadchou skoncili v nemocnici na Jiske 😖 zacala byt dcerka dychavicna
Take pozor na to ja radsej idm aj zbytocne ku doktorke ako znova skoncit v nemocnici
NIE, ja by som nesla v tomto chladnom a viroznom obdobi. Uz len ked vstupim do cakarne je tam +30C, chore deti, vydychany vzduch, sme vsetci naobliekani, znechuteni a spoteni z cakania, takze vzdy to dopadne este horsie. 😒 Nikdy nechodime s nadchou, lebo odideme s inym virusom. Ja vzdy malemu davam do nosa Sterimar klasik alebo s medou, moze sa pouzivat aj hypomer alebo ina morska sol na denne precistenie nosteka. Ked je treba odsavam, ale nemusi sa to robit stale. Staci raz-dva x denne podla moznosti . Vetram izbu, pripadne prinesiem prevareny harmancek so solou do izby. Najlepsie su inak cistice a zvlhcovace vzduchu v takychto pripadoch.
ak nema teplotu ,tak nie 🙂 ....nadcha u malych deticiek prejde velmi rychlo,deticky maju vybornu imunitu 😉 po 2-3 dnoch by jej nadcha mala uplne ustupit....len ,ak by sa to zhorsilo,prip. nastupila aj teplota jedine vtedy nevahaj navstivit Dr. 😉