Ahojte, idem sa Vás opýtať či nemá náhodou niekto podobnú skúsenosť. Malý ma 4 mesiace a posledne 3 dní je strašne mrzutý spustí plač s ničoho nič..spáva tak ako spával doteraz, hladný tiež nieje, kaka každé 2 dní tak ako doteraz nedávno sme boli u doktorky a týmto mysleli sme že zúbky vravela že nie, potom to prešlo na 2 týždne a teraz znova. Ďakujem za každú radu,zajtra ideme k doktorke.
@niky2515 Nas ma tiez 4m a takto nejak reagoval naposledy na uprsane (prsalo a velmi fukalo vtedy) pocasie,ked ja by som najradseh spala,on "strajkoval"v spani a aj mrzuty bol...a tiez sme si mysleli ze to budu zubky,lebo vkuse si uz mesiac zuzle rucicky a slinta ako bernardin,no zubkov niet...
@niky2515 moj syn od cca 6 tyzdnov do necelych 4 mesiacov plakaval vecer kvoli brusku. Inak zubky tvojmu este teraz nemusia vyjst, babatka boli, aj ked sa spustaju sliny a zubky zacinaju zostupovat do jaseniek. Mojmu zubky vysli az v 8 mesiaci, slintal od 3 mesiaca a mrzuty byval dovtedy casto,myslim,ze to je aj od povahy babatka, moj bude zrejme nervak 😁
@niky2515 tipujem zubky. Dieta boli ten proces ked sa zacne prerezavat cez kost.. nam to zacalo ked mal 2m volala som ped ci to mozu byt zubky ze je velmi placlivy len na rukach a bla bla, povedala ze takto skoro zubky nie a na 3m nam vysla spodna jednotka a tlacila sa hned druha😀takze vsetko je mozne . Skus kupit gelik na dasna potri a uvidis
Ďakujem 🙂
Mozu ho uz ho trapit zubky,nasmu najstarsiemu vysiel prvy ked mal 4mesiace