je tu niekto kto zazil mrle u maleho babatka??? u nas to starsia 3rocna doniesla zo skolky zrejme. my rodicia aj starsia dcera sme sa preliecili dvoma davkami vermoxu. dcerke zmizol vecerny diskomfort jefiny priznak do 24hod od prvej davky. to bolo pred 19dnami. babo4mesacne zacalo kopat nozickami stale viac a viac v noci a kym ju nedam k sebe tak nespi. ma 4mesiace. mavala koliky a ma problem s plynmi. ako zistim ci to ma? zevraj zo stolice sa to nie vzdy najde a najma aj tak sa jej liek dat nemoze
Stolicu na rozbor nepýtala pediatrička?
@pribinak nie vravela ze to sa neda zachytit 100percentne. pytaki sme sa. preto hladame niekoho s priamou skusenostou
Ak ma mrle uplne jednoducho ich nájdeš v stolici, o to jednoduchšie, zr ma plienky
@trgypadl vobec nic v stolici nema. ma ju tekutu cize vidno vsetko
@trgypadl ale ani starsej sme v stolici nenasli. hrabali sme sa v nocniku riadne
To by si si vsimla ak by mala
No moja dcéra mala mrle veľakrát, ja ako dieťa tiež a vždy ich bolo vidieť jasne...
@katy084 mozes ptosim mi to opisat co kde kedy po akej dobe sa zjavilo? starsia mala svrbenie dva vecery. trrti uz dostala vermox a o 2dni to preslo. nic nebolo v stolici na gatkach ani v plienke. hladali sme
... začínalo to svrbenim konečníka asi dva-tri dni len tak sem-tam podvečer a ešte sa dalo spať, ale potom neznesiteľné svrbenie večer v noci, no a dcéra,ked bola menšia tak pri pozreti na konečník to bolo vidieť ako vyliezaju z ritky,ked šla na nočník tak boli v stolici,no a ja som to mala tak, že po utreti na wc papieri boli viditeľné...
Musia podľa mňa hlavne ku večeru vyliezat z konečníka