Dobrý deň,maminky prosím poradte,môj 2,5 ročný syn má mrle a ani po druhej tabletke Vermoxu sa nič nelepší ,práve naopak,má čoraz viacej vajíčok,máte skúsenosti aj s niečím iným?napr.Zentel sirup.Cesnak ani kyslú kapustu mi nezje.
Ďakujem za každú odpoveď.
Tablety sa jedia tri dni, a po troch týždňoch treba opakovať, a mrle po prvej dávke ešte budú v stolici pár dní, kým sa všetko prečistí. Netreba sa báť, každý deň treba meniť pyžamka,zvýšená hygiena, spodné prádlo vždy na 60tke prať,vymeniť obliečky, a doma všetko predezinfikovať hlavne kde sa chytá rukami - kľučky, wc. A ak dáva do pusy hračky aj tie.
na noc natrieť nahrubo krémikom konečník. nebudú mať kam klásť vajíčka.
@mpravda Dobry den pan doktor. Zaujal ma Vas prispevok. Chcem sa Vas spytat - ste lekar, ale preco nie ste registrovany v Registri lekarov (povinnost tychto zdravotnickych pracovnikov)? Na ktorej VS ste ziskali titul MD, ktory pouzivate? Bezne to maju sukromni lekari na webe uvedene, taktiez prax. Este som nezazila lekara, co by mi chcel predpisat receptovy liek bez predchadzajuceho vysetrenia (zvlast pokial nie je registrovany v SR, iba ako veterinarny liek a zvlast malemu dietatu!) Tiez je zaujimave, ze som na Vase meno nenasla ani zivnost ani sro.
@mpravda dobry den. Prosim vas a co je dobre na pasomnicu? A ake davnovanie na 70kg dospeleho cloveka? Dakujem
Dobre na crevne parazity su papajove semiacka. Treba jest aspon tyzden. Oni sa pouzivaju pomlete ako nahrada korenia, maju velmi podobnu chut. Mozu sa pridavat do jedla, lebo maly by to asi same nezjedol. Robil sa aj vyskum, kedy deti z Nigerie jedli papajove semiacka tyzden a 77% z nich sa do tyzdna zbavilo crevnych parazitov.
@katka503 tabletky neviem, ale pomahaju surove tekvicove semiacka (uz vylupane), rozmixujes a zamiesas do jedla pocas niekolkych dni