Ahojte, 3 roc. dcerka v noci plakala,ze ju boli cikulka, pozreim do ritusky, nic, pozrela som do vaginky a tam 2 biele cervky - pravdepodobne mrla ludska, jedneho som zobrala do nadobkyukazat lekarke, lebo bez vzorky nenasadia liecbu. Nemate nejaky babsky overeny recept, ako jej do pondelka pomoct? Jest ceskak, alebo posadit do nejakeho kupela? Dakujem
cesnak ci tekvicove jadierka ale aj so supkou. to neviem ci ti mala spapa. zajtra dostanete sirup a uz bude dobre. asi jej preliezli lebo vacsinou sa vyskytuju v hrubom creve
ja by som s tym sla na pohotovost
netreba pohotovost...nie je to urgentne...skus ju dat do lavora s teplou vodou+ hypermangan..pozor staci len 4-5 zrniecka,lebo ak das viac tak jej spalis susurku!!!!!!!! a potom na noc nejaky nurofen a zajtra k lekarke..mrle su v ritke a ona si ti mozno skrabkanim tam zaviedla...nevadi..ziadne sladkosti-obmedzovat ich a ono to prejde..inac najlepsie zistite,ze ma mrle,ked si sprta stale do nosa..moje deti tym presli tiez... 😀 😀 c
Vydržte kým budú liečiky, potom nezabudni povyvárať posteľné prádlo,uteráky a spodné prádlo. A taktiež jej budeš musieť prežehliť vecičky čo nosí, oprať plyšákov a pod. To všetko kvôli vajíčkam. Mrle totiž kladú vajíčka v noci okolo ritného otvoru.Dieťa sa môže škriabať a roznášať to ďalej. Kamoška tento cirkus absolvovala 2x,kým sa toho zbavili. Jej malú permanentne bolievalo bruško. Držte sa .
Nic nepomoze asi iba jest Vermox, nam trvalo 6 tyzdnov kym sme sa toho zbavili, jedli sme kazde dva tyzdne po tri dni tabletky.
@easy200 mrla ludska je v hrubom creve, takze mala si ju len preniesla, nam davali rano nalacno vypit rozpuceny cesnak v troche mlieka, bolo to hnusne, ale ucinne, skusit mozete 😉
jaj to je nechutne
ako sa tie mrle a hlisty dostanu do tela? 😲
vermox zabera super, snad ti to doktorka hned predpise, ked mas "vzorku", z prirodnych cesnak a kysla kapusta
ja si to sice nepamatám ale mama mi vravela že pri mrlach nam davala červene vino....samozrejme s par lyziciek....a ziadnu cokoloadu sladkosti ani sladene vody....