Dobry den, chcela by som sa opýtať ci nemala niektora mamička skúsenosť s takýmto niečim,,, synček bol od Vianoc chorý asi tri tyzdne potom mu to preslo, ale po dvoch týždňoch dostal soplíky,,, horucku mal len raz a po dvoch dňoch sa rano zobudil s veľkou zimnicou a take mramorové fľaky po tele mal,,, ale nemal horucku volali sme pohotovosť a ked prišli uz mu to zmizlo ale dostal horucku, po podaní sirupu proti horúčke uz bolo dobre , az na tie soplíky , neviem velmi som sa zľakla tých flakov , ľudia z pohotovosti nepovedali na to nic,,,
@hivanik tak dufam ze to bude len tym naozaj, ved to ze moj to mal predtým a ked dostal horucku tak mu to zmizlo
@marika1066 Syn mal vtedy u lekarky 37.5. Vravela ze malo by to zmyznut. Doma som pozerala a nebolo nic vidiet. Momentalne ma virozu tak som myslela ci nahodou aj nie s toho.
@hivanik ved to ze teraz su všade same virózy , dufam ze sa nam z toho rychlo dostanú
@marika1066 skore uzdravenie.
@hivanik dakujem 😊
@marika1066 moj syn mal take ked som s nim bola u lekarky a ta tomu tiez nevenovala pozornost len poznamenala , ze zvykne to byt pri teplote.