chcem sa opýtať či môžu dieťaťu zmiznúť za 3 dni soplíky, ja som môjmu synovi odsávala lebo bol chorý mal zapálené hrdlo a mal aj sople,,, 2 dni išli dosť husté ale len biele, občas také hruky no a na štvrtý deň bolo po nich...žiadne chrčanie nič ! už bol len zachrípnutý......máme týždeň po chorobe stále ráno zachripoce ale v noci sa stále budí teda raz za noc s plačom.....bojím sa či som mu skoro neprestala odsávať tie soplíky či ich tam niekde ešte nemá a či ho z toho hlávka nebolí......veď dospelému trvá hádam aj 2 týždne kým všetko vysmrká 🙂 tak neviem.......
ja byvam pri oceane a ked maju deti sopliky od jari do jesene ideme hned v ten den na plaz, po 30min. to z nich tecie na druhy den su ok, najlepsie je ked je dobra 50% + vlhkost. V zime pouzivame domacu saunu ale lepsie zabera ta plaz.
@katrinka8 ma 9 mesiacov...a najskor bol zachripnuty potom zapalene hrdlo a nakoniec sopliky ktore hned aj presli co som rada ale je rano po prebudeni zachripnuty pocas dna to zmizne....ale v noci sa budi stale ale ked vobec nepocujem chripotanie a chrcanie tak sople to uz nebudu ☹
Ak zmizli za tri dni, tak to nebol taky strasny zapal a je to v poriadku 🙂 ziadne nahananie soplov nemusis robit. 🙂 a uz vobec nie nasilu s odsavackou,lebo sa mozu sliznice zbytocne rozdrazdit
Ano, sopliky mozu zmiznut aj za 3 dni 😉 Ja mavam obcas 1-2x do roka zapalene hrdlo. Zacne sa mi to vzdy ako nadcha - resp. ako vytok z nosa, potom to prejde na hrdlo, vytok zmizne, hrdlo zapalene niekolko dni. Ku koncu sa mi opat dostavi nadcha, ale hrdlo je uz ok. Pozri mu do hrdla, ci ho ma este zapalene, ak sa Ti da. Ak ano, sla by som k dr.
Nepises, kolko ma mesiacov/rokov. Keby mal sopliky, tak by sa Ti ich podarilo odsat + netvorili by sa mu len v noci, ale aj cez den, videla, resp. pocula by si, ze ma upchaty nostek.