Môžu užívať deti echinaceové kvapky a kvapky z kapucínky väčšej?

martinkaadominik
4. aug 2015

Ahojte, v septembri nastupujú naše deti do škôlky a ja do práce. Chcela by som zvýšiť ich imunitu trochu dopredu alebo použiť tieto kvapky pri chorobe. Máte skúsenosti s podávaním pre deti? Keďže obsahujú alkohol, neviem, či ich môžem podávať deťom od 3 rokov. V príbalovom letáku je napísané, že nie sú vhodné pre deti do 3 rokov. A alkohol sa vraj pri nakvapkaní do horúceho čaju vyparí. Máte s tým skúsenosť? Ak sa vyparí, tak po akom čase? Uvítam aj skúsenosti s účinkom. Ďakujem za rady.

saska.t
4. aug 2015

Moja starsia uzivala echinaceove kvapky od Dr. Theiss od 2 rokov a vzdy sme sa rychlo dostali z choroby alebo ju ani nedostala, echinaceovky sa nesmu uzivat dlhsie ako 3 tyzdne potom musi byt 3 tyz pauza preto je ich lepsie uzivat v narocnych obdobiach a nie teraz. Kapucinku som este neskusala ale pocula som dobre ohlasy u nas funguje super aj rakytnik a osccillo 😉

lauricka
4. aug 2015

kupte si echinaceove kvapky pre deti a nemusite nic riesit, su na trhu normalne

ossr
4. aug 2015

My berieme Hanus od 6m

murinka2305
4. aug 2015

Kupujeme dětem tinktury úplně běžně. Dávkování - kapek denně jako jsou 2/3 váhy, takže třeba když má mimčo 9 kg, tak denně může dostat max. 6 kapek, nejlépe rozdělit třeba na 2-2-2. Odpařených od alkoholu (2h v horké vodě). A my si tedy dáváme velký pozor na to, aby nebyly dělány homeopaticky. 😉

maca283
7. aug 2015

alebo just na echinacinove cukriky zelatinove

jumama
7. aug 2015

Echinaceove kvapky Hanus si pozrite - ono je to mozno ako sirup predavane, ale je to taka mala ruzovo-zelena krabicka a riedke ako kvapky, bez alkoholu. Nas lekar to daval na vsetko, ale teda, ze by zabralo ...skor to beriem ako placebo 🙂

mamazem
19. aug 2015

Môžu. Hanus robí sirup s echinaceou, robí aj kvapky 100 ml, máme v ponuke napríklad aj tinktúru Echinacea od Serafin a tiež tinktúru Kapucínka od Serafin. Aj tinktúry sa deťom môžu podávať ako spomínate po nakvapkaní do teplého čaju.

veriiii
19. aug 2015

echinacea ma vyznam ak uz mas nejaku virozu,tak urychli zotavenie..ako prevencia nema az taky vyznam..aspon take su zistenia...skor by som skusila imunoglukan, co najskor a 2-3 mesacnu kuru,alebo kolostrum..pripadne kvalitny ryby tuk..ako zdroj prirodnych vitaminov je vyborny rakytnikovy olej..