Prosím vás môžu to byť kiahne alebo niečo iné ?
Prosím vás vie niekto ?.. mám to na nohách aj rukách od včera
Tiež to momentálne mám už 3 dni, väčšinou ráno po zobudení najviac svrbia a objavia sa nové pupaciky, tiež by ma zaujímalo čo to môže byť 🤔
Včera ich bolo menej dnes ich mám aj ja viac občas to aj svrbí 🤔🤔
Neviem, ale podla mna kiahne vyzeraju trosicku inac, tie su zrejme aj naliate, toto mi take nepride. Si si ista, ze to nemoze byt alergia na nieco? Nezjedla si nieco nezvycajne v poslednej dobe?
Kde ich všade máte len na nohe? Mne sa pár urobili v okolí brucha a chrbta urobili a zvyšok po nohách kade tade to mám, dúfam že to nie sú nejaké kusance od nejakej pliagy lebo ma porazí 😷
@oila není som alergická na nič.. nič neobvyklé som nejedla.
@martinka0944 mám to na nohách, a rukách zatiaľ len... Veď práve toho sa aj ja bojím ale nemá to nikto z rodiny len ja
Nejaku zihlavku. Potri fenistilom ked svrbi a ignoruj 🙂
Pokial sa to nerozsiri nejak dramaticky.
Kiahne to asi nebudu, ci myslis ze hej?
Ako priklad, ja som sa raz vysypala, dodnes neviem z coho. Ale cele komplet nohy a paze, potom to zacalo mokvat, normalne som musela byt pn. Nic nove, nic zvlastne som nerobila, nejedla, neprala, znicoho nic. A jak prislo tak odislo a neopakovalo sa to uz. Toz tak. Telo je stale velka neznama.
Môžu to byt molusky niečo ako bradavice je to vírusové ochorenie a prenáša sa to napríklad aj v bazene. Stačí že v tej vode bola infikovana osoba a vy máte oslabenú imunitu a už to máte. Že vraj to vie zmiznúť aj samé keď sa posilní imunita. Kebyže sú to kiahne tak máte horúčku.
Mne sa tiez podoba na molusky
Občas ma to aj svrbí