Môžu to byť kiahne?

24. mar 2023

Prosím vás môžu to byť kiahne alebo niečo iné ?

autor
24. mar 2023

Občas ma to aj svrbí

autor
24. mar 2023

Prosím vás vie niekto ?.. mám to na nohách aj rukách od včera

martinka0944
24. mar 2023

Tiež to momentálne mám už 3 dni, väčšinou ráno po zobudení najviac svrbia a objavia sa nové pupaciky, tiež by ma zaujímalo čo to môže byť 🤔

autor
24. mar 2023

Včera ich bolo menej dnes ich mám aj ja viac občas to aj svrbí 🤔🤔

oila
24. mar 2023

Neviem, ale podla mna kiahne vyzeraju trosicku inac, tie su zrejme aj naliate, toto mi take nepride. Si si ista, ze to nemoze byt alergia na nieco? Nezjedla si nieco nezvycajne v poslednej dobe?

martinka0944
24. mar 2023

Kde ich všade máte len na nohe? Mne sa pár urobili v okolí brucha a chrbta urobili a zvyšok po nohách kade tade to mám, dúfam že to nie sú nejaké kusance od nejakej pliagy lebo ma porazí 😷

autor
24. mar 2023

@oila není som alergická na nič.. nič neobvyklé som nejedla.
@martinka0944 mám to na nohách, a rukách zatiaľ len... Veď práve toho sa aj ja bojím ale nemá to nikto z rodiny len ja

veselo_neveselo
24. mar 2023

Nejaku zihlavku. Potri fenistilom ked svrbi a ignoruj 🙂
Pokial sa to nerozsiri nejak dramaticky.
Kiahne to asi nebudu, ci myslis ze hej?

Ako priklad, ja som sa raz vysypala, dodnes neviem z coho. Ale cele komplet nohy a paze, potom to zacalo mokvat, normalne som musela byt pn. Nic nove, nic zvlastne som nerobila, nejedla, neprala, znicoho nic. A jak prislo tak odislo a neopakovalo sa to uz. Toz tak. Telo je stale velka neznama.

nika898
24. mar 2023

Môžu to byt molusky niečo ako bradavice je to vírusové ochorenie a prenáša sa to napríklad aj v bazene. Stačí že v tej vode bola infikovana osoba a vy máte oslabenú imunitu a už to máte. Že vraj to vie zmiznúť aj samé keď sa posilní imunita. Kebyže sú to kiahne tak máte horúčku.

axa3
25. mar 2023

Mne sa tiez podoba na molusky