Baby poradte , či môžu uškodiť kiahne 6-mesačnému drobcovi, v okolí majú deti kiahne s ktorými sa hrala aj moja 2,5 ročná dcérka a bojím sa , že ich dostane aj náš 6-mesačný drobec? Má už niekto takú skúsenosť? Dakujeeeeem.
Moja dcéra a rovnako aj synovec doniesli kiahne zo škôlky. Mali ich neskutočne veľa a neter, ktorá mala v tom čase len 4 mesiace ich dostala od svojho brášku. Mala ich málo a znášala to lepšie ako jej brat.
Poznam viac deti ktore prekonali kiahne ako babatka. Ja som ich prekonala tiez taka mala. A bolo to bez problemov. A je moznost ze ich ani nechyti.
Michal mal ako 4m a v pohodicke,na ruke maval rukavicky aby sa neskriabal a ako kiahne prisli tak odisli 🙂
ahoj. moj maly ich dostal minuly rok od sestry ako 5 mesacny. znasal ich zle, mal horucky a vyhadzany bol poriadne... ale nespravilo mu to nic😉
akurat nam bolo povedane ze sa nemam spoliehat nato ze ich uz v skolke nedostane kedze imunita tak maleho babatka je este slaba na vybudovanie dostatku protilatok... takze uvidime
nemyslím,že by mu uškodili,kamarátkyn syn mal pol roka ked dostal kiahne amoja krstná dcéra mala 4mesiace asú ok 🙂
cim skor, tym lepsie,si myslim....
Tazko povedat, zelezi na imunite dietatka.Môj jeden syn 4,5 roka katastrofa priebeh, druhy ich dostal ako skoro 4 rocny a uplne hladky priebeh s asi 15-timi kiahnami ,ani sme nevedeli za ich mal.Ak je tvoje kojene,a ty si kiahne mala, nemalo by ich dostat, ma pritilatky od teba.Nas mladsi mal 5 mes. ked ich starsi dostal, boli vkuse spolu a nic 😉 .
Ahoj, my sme mali kiahne presne ako 6 mesačný, prebehlo to naozaj veľmi dobre, za 10 dní sme boli ok, malý sa vlastne ani nevedel riadne poškriabať, takže tento problém u nás nebol. Nemali sme dokonca ani horúčky. Hlavne, máme pokoj na celý život.
Ahoj... nemyslím, že by uškodili...je to detská choroba, záleží od priebehu - či ich bude viac, menej, či bude mať horúčku... Moji dvaja ich mali...starší mal 3,5 roka (horší prípad, mal ich všade, veľa + vysoké horúčky do 40´C v júly) a mladšia mala 5 mesiacov, bez horúčky a mala ich o dosť menej, ale nie málinko...