mozu malej vyberat nosnu mandlu aj ked jej tam sidli streptokok pneumonie ???
@nikolal sak napis do jednej temy vsetko, co ta zaujima, ved to je uz kolkata tema? a ze nesmie byt chora ani bakterialnu infekciu ani virus, to sme ti uz s babami pisali v tvojej teme o dietati a narkoze. a o mandliach sa tu toho uz tolko popisalo, ze naco furt dokola o tom istom zakladat temy.
@nikolal bojíš sa narkózy a ako bude reagovať malá,že? Nikto ti to dopredu nepovie,lebo každé dieťatko je iné a vníma ti inak. Môjho operovali 4 krát a z toho 3 krát nedostal ani "naladovku" predtým ako išiel na sálu lebo ešte nemal ani rok. Tvoja dostane naladovku a nebude si to pamätať,alebo len matne. Pravdepodobne bude plakať keď sa zobudí čo je úplne normálne,možno aj vracať. Mojej vyberali mandle v januári a teda dosť vracala,pritom malý má za sebou podstatne náročnejšie operácie a dlhšie/3-4 hodinové/ a nikdy nevracal. Daj preliecit ten infekt,ak dostaneš ATB tak 3 týždne po dobrani môžu vyberať mandle.je to v podstate rutinné zákrok,o 30-45 minút ju máš späť.nie že by toľko operovali,ale chvíľu aj trvá aristom príprava.
neviem co chces pocut ak to zatajis vybrat jej to mozu ale co to spravi v pooperacnej rekonvalescencii nevies vopred?? ci sa neskomplikuje stav... ☹ v najhorsom pripade moze zomriet to si chcela pocut... 😖 😔
Treba to najskor preliecit az potom ist na operaciu
@nikolal v prvom rade sa musi preliečiť streptokok nikdy by som nešla do operacie ak by nebol preliečený nakolko po operacii bude mať oslabenu umunitu pri operacii to bude krvacať a može jej začať kolovať v tele važne poškodiť srdce a ine organy!len tak sa pre choroby operacie neodkladaju maju na to važne dôvody,mna na slepák poslala lekarka s kašlom vraj to nič nieje a skoro som zomrela na stole lebo som sa začala dusiť počas operacie.
@nikolal prípadne že to nemáš v predoperacnych výsledkoch vyšetrení a ak to povieš aristom,tak malú neuspia,a treba to preliecit. My sme mali moraxelu v nose,išli sme na úplne iný zákrok a proste mi povedali,že neuspavaju,až po prelieceni. Na druhej strane,nie všetky nemocnice vyžadujú aj vytery,čiže sa uspavava a ani nevedia že dieťa nejakú baktériu má