Ahojte chcem sa spytat ci mozem malemu kombinovat sirup na reflux gastrotuss baby a kvapky espumisan L???
@katka141011 môžeš kľudne. Sirup je na reflux a kvapky na koliky. Pomáha vám to?
@malinajahoda ten espumisan L nam pomaha ja som ho pouzivala aj pri dcére ta mal strasne silne koliky a tieto kvapky bol zazrak
@nelinka2009 co nepomaha?? Kvapky ci sirup?
@katka141011 oboje. Sirup aj kvapky.
@katka141011 takže kvapky vám pomohli, to je dobre. A ten sirup? Grcka bábo po kŕmení?
@malinajahoda nam kvapky pomahaju dost a ten sirup chcem zacat davat lebo maly ako bi chrcal alebonako to nazvať
@malinajahoda nie nie negrcka len ked som prislank doktorke s tym ze maly chrci ako bi mal zapchate dutiny dala mi tento sirup ze to moze bit reflux
@katka141011 ani jedno a ani druhe
@nelinka2009 a co podla vas???
@katka141011 nepomohol ani sirup ani kvapky, nic vyckat, same sa to upravi, popripade vyvysena poloha pri spinkani, satkovanie... vsetky tie kvapky a sirupy su vyhodene penuaze a zbytocna chemia do maleho telicka
@nelinka2009 jaj tak to bolo myslene.,,,
@nelinka2009 a co vam pomohlo??
@katka141011 😆😅😂 nic 😆😅😂 obaja velmi rychlo vyrastli... na prdiky rektalna rurka a na reflux satka (nosenie) a spanie so mnou v posteli na vysokom vankusi 😆😅😂
@katka141011 najkrajsie obdobie... nech sa deje cokolvek uzivajte si to ;) a pamatajte, ze spokojna, stastna a kludna mama = spokojne, stastne a kludne babatko
@nelinka2009 snazim sa len som s toho v strese.... Ale aj tak vam dakujem za pozityvnu naladu 😉😉😁
@katka141011 aj ja som bola pri prvej... muz dosiel domov z roboty o 18.00 a nasiel ma sediet na posteli s malou ( mala mesiac) na rukach... ona strasne vrestala ja som doslova revala... chcela som s nou ist na pohotovost, bola som si ista, ze nam umrie... muz jej potlacil kolienka na brusko ( ma o 15 rokov mladsiu sestru, vie ako sa starat o mimino)... ona si strasne prdla (ako stary ozraty chlap 😆😅😂) a v momente zaspala... celu noc somvpri nej sedela ci dycha... nakoniec mi hlava zo stolicky pri postielke odkvecla do postielky a tak sme sa obe zobudili az o 5.00 rano, ked muz odchadzal do prace... odvtedy viem, co su koliky, reflux , rektalna rurka 😆😅😂 nasa doky tvrdi, ze to dievcata proste nemavaju 😆😅😂 hlavu hore, ako bude rast, budu vacsie starosti... hlavne si to uzivajte, plac patri k babatkam a to, ze ho do sekundy neupokojite neznamena, ze ste zla mama a ani na to to drobca neumrie... susedia to tiez preziju... hlavne treba byt pozitivna a uzivat si to...
@nelinka2009 ja sa najviac bojim toho ze sa nieco stane a nebudem vediet co robit.... O tom dychani mi ani nemusite hovorit stale ho kontrolujem ci dýcha mam pocit ze uz niekedy az prehanam
Takto abi som to vysvetlila byvala som v meste kde bolo všetko dostupné ked bolo treba zobrala som sa a isla som a vsak prestahovala som sa na dedinu s manzelom nemam vodicak ani ziadna taxi služba tu nieje preto som v permanentne v strese ze kebi nieco co spravim ked muz nieje doma
@katka141011 hlavne kľud... Sanitka príde všade, poprípade si vygoogli detskú mobilnú pohotovosť. Inak na to dýchanie je super monitor dychu. To sa spraví, miesi jediná čo toto prežíva
@nelinka2009 ano ja viem ale je to nejako vo mne neviem si s tym pomôcť ale hadam uz bude lepšie ďakujem
@katka141011 kúp si monitor dychu. Budeš kľudnejšia. Našej dcérke nastala zástava dýchania a tak jej zistili zápal pažeráka, hlasiviek. Čiže reflux.
@malinajahoda no to si ju teda ukludnila 😃😄😅 bábätká to mávajú... Vekom prejde... @katka141011 hlavne kľud... Najdôležitejšie je ostať v kludevacs chladnou hlavou, nech sa deje čokoľvek. Si úžasná mama, určite to dáš.
@nelinka2009 nemyslela som to v zlom. Nech si ten monitor kúpi a bude kľudnejšia. Milé slová tu na MK jej moc nepomôžu.
dakujem uz som trosku kludnejsia sirup nam zabera uz tak nechrci a aj tie kvapky asi spravili svoje je to ovela lepsie nelinka2009 aj @malinajahoda ďakujem vam obom 😉😁
@katka141011 som rada, že vám to pomohlo. Nech sa vám darí. Držím palce. Keby čokoľvek, kľudne napíš.
@malinajahoda dakujem 🙂
Tak vyter z nosa ukazal zlateho stafilokoka a mame antibiotika 😢😩
Dievčata viete mi poradit kde sa babatku skusa teplota?? Celo a lica??
@katka141011 v zadočku je najlepšie. Odpočítaj 0,5 stupňa.
@katka141011 mozete... moc to nepomaha, ale mozete ;) drzim palce, vyrastie z toho