Dobrý deň moja prekonala mononukleózu ..pred 3tyzdnami ..asi týždeň v kuse ju bolia nozky ..všetky vyšetrenia ok aj röntgen aj krvný obraz ..ortopéd sa prikláňa k post.stave po mononukleoze..v noci stále place do bolesti že ju bolia nozky a nechodí úplne ok :/ maliiste podobnú skúsenosť prosím ?
Ortopéd neordinoval nurofen resp Ibalgin?
dcera mala od 1,5r bolesti noh - skor kolena, ci predkolenie. takto sa prejavuju aj rastove bolesti u deti. no dcera ma s rastom problem, cize neviem ake mohla mat rastove bolesti, zacali po ockovani mmr, no v tom obdobi mala problem s jedenim, nechutenstvo a aj dalsie tazkosti, vdaka ktorym po vysetreniach bola potvrdena celiakia. ci to am s tym suvis, to neviem.
Dobrý deň chcem sa spýtať ako ste to mali dlho a čo vám povedali na tu bolesť nôh moja dcéra tiež mala horucky 8 dni aj sme ležali krv je ok všetko v podstate je už dobre až na to že sa sťažuje na bolesť nôh
@simaa27 dobrý deň , nám nakoniec až ortopéd zistil že mala tekutinu v Slabine preto ju tak boleli nôžky ,za 10dni ju to držalo ,odporučil nám len Nurofen aj ked to veľmi nejak nezaberalo . Vraj to bol následok prekonanej infekcie preto aj ta tekutina v slabinách 🙂
a pecenove testy?