Ahojte maminy, chcela by som vas poprosit o radu. Dcerka 3 rocna doberie ATB v pondelok a utorok by sme mali ist na dovolenku na 4 dni na Tale. Stale som si nie ista, ci je to dobry napad. Bude brat ATB 13 dni, kedze jej Sumammed nezabral a teraz ma Augmentin. Mala zapal priedusiek a obojstranny zapal stredneho ucha.Takze "parada"....Nebudeme robit nic extremne. Starsia by sa lyzovala a my nejake prechadzky, detsky kutik v hoteli, restika...dakujem
Ahoj, je to veľmi individuálne, asi by som sa poradila najprv s pediatrom. Nám cesta autom vždy trošku prihorší, ale posledne keď sme šli na hory, všetci sme sa tam vyliečili 🙂 Horsky vzduch robí naozaj zázraky! Po chorobe by som sa skôr vyhýbala priestorom, kde sa sústreďuje veľa ľudí, predsa organizmus a imunita sú po chorobe oslabené, a volila by som radšej pobyt vonku, aj keď zo začiatku na krátko.
chodte, lesy jej iba pomozu, akurát si zisti kde je najblizsi lekar keby nieco, ale isla by som
Urcite chodte...my sme tak boli 2x a sme sa pytali aj pediatricky a tiez povedala, ze nie je problem..dieta inak uz niekedy v pohode ked berie ATB je viacmenej "vyliecene" po par dnoch, atb treba dobrat preto, aby sa choroba neskor nevratila..aby boli vsetky baktierie prec a nehrozil navrat choroby neskor...imunita po dobrati atb je oslabena este aj pol roka...ale to nenamena, ze budete pol roka zevreti doma..kludne mozete ist, skuste byt na cerstvom vzduchu, vyhybat sa prilis uzavretym miestnostiam ( mozno by som zvazila detsky kutik, nevies ake deti tam budu, ktore zakasle atd)....ale inak urcite chodte..my sme mali zapal stredneho ucha, brali sme atb a po dobrati druhy den sme sli dokonca do termalnych bazenov a doktorka nam povedala, ze nie je ziaden problem...ze usko je vyliecene, atb dobrate a ze jemne otuzovanie a aj termalna voda mu urcite neuskodi..a tak aj bolo..boli sme v horach, v bazenoch a maly bol zdravy ako ryba dost dlho potom...kamaratka sla s dcerkou takto po dobrati atb k moru a tiez jej to praveze velmi pomohlo...verim ze si uzijete dovolenku
mozes, vsetko s rozumom
V pohode si užite dovolenku. To nenáročné čo budete robiť na dovolenke, by ste robili aj doma 🙂.