Môžem reklamovať obuv z dôvodu, že nám nevyhovuje?

slamka555
21. jan 2020

Ahojte maminky,
Pred par dnami sme kupili 2rocnemu syncekovi topanocky Protetika ( musi nosit ortopedicku obuv) doteraz s touto znackou ani typom obuvi nemal problem :/ , no potreboval vacsie cislo a z tychto novych sa mu na oboch nozkach z vnutornej strany urobili pluzgieriky na rovnakych miestach :( Myslite ,ze je mozne taketo topanky reklamovat z dvovodu ,ze mu nevyhovuju? :/ Dakujem ❣️

nikpa
21. jan 2020

Mne tak vrátili peniaze, mala som krvavé otlaky na päte. Nepomohli gélové vložky, leukoplasty a aj ponožky iné som skúšala. Topánky som priniesla spolu s fotkou nohy aby boli vidno co mi urobili.

slamka555
autor
21. jan 2020

@nikpa Fuuha :/ no uvidime teda ako pochodime my, ale su tam uzasne predavacky, zatial sme boli vzdy spokojni a to sme tam uz tych topanok pokupili 🙏🙄😅.. tak hadam aj nam to vyreklamuju, tiez som mu tie nozky pofotila.

synthiarowley
28. jan 2020

@slamka555 Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako ste dopadli s tou reklamáciou, teraz riešim podobný prípad moje kožené čižmy od Baťu a pluzgiere na obidvoch nohách. Chcem ich skúsiť reklamovať, ale neviem či sa mi to podarí. ďakujem

slamka555
autor
28. jan 2020

@synthiarowley Dobry 🙂 V piatok bol manzel s tymi topankami v obchode a veru nemali moc chut uznat takuto reklamaciu :/. . Nastastie tam bola prave veduca predajne, vzala ich , ze to prejedna s dodavatelom,ukaze mu aj fotky a uvidi co sa bude dat robit :/. .Tak uz dnes/zajtra by sa nam mala ozvat ako to dopadlo. Ked sa vyjadria dam vam vediet ;)