Ahojte, malý má nádchu a vykašliava, berieme 5.deň sinupret. Môžem k tomu pridať Solmucol sirup?
Moje brali aj sinupret aj solmucol naraz.
Obidva lieky sú z rovnakej skupiny,takže je to zbytočné... Sinupret je na bylinnej báze, solmucol chémia,tak si vyber...
Nemá význam dávať ich naraz, keď tak vymeniť. Mojej maličkej Sinupret napríklad vôbec nezabral...
a preco sa ti zda ze ten sinupret nepomaha<? lebo po 5 dnoch este stale kasle.... ved to je normalne ak nema ine priznaky len kasel....tak to moze trvat aj tyzden..ale podla mna mozes sinupret so solmucolom naraz... obi2 su na odkaslavanie.... nemozes davat naraz lieky ktore su na odkaslavanie- mukolitika,expektorans.(ambrobene,hedelix,mucosolvan,bromhexin.erdomed solmucol,sinupret atd) ...a zaroven antitussika(pleulolysin,ditustat,stoptussin ,tussin) ktore utisia kasel...lebo mukolitika zriedia hlien ktore treba vykaslat a antitussika su skor na drazdivy suchy kasel ,ktore utisia kasel a nahromadane zzriedene hlieny nebudu vykaslane a moze to robit problemy....dusnost, sek. infekcie
Najlepši je mucoplant od dr. Thaissa, dávam každé 2-3 hod., za pár dni ma dýchanie vycistene
Ja davam teraz aj sinupret aj solnucol a je to lepsie zo dna na den
Moze sa davat naraz.
Ahojte kočky. Môžem davat malej naraz trifed a ambrobene všetko 3 krát denne plus do nosa pycom kvapky.
Nie, skôr by som zvolila zeleny trifed alebo len ten solmucol.