Môžem odsávať soplík vysávačom mesačnej dcérke?

borka77
7. jan 2016

Chcem sa spýtať, dcérka ma jeden mesiac a uz piaty den ma soplíky. Zatial som použila iba odsávačku s hadickou, ale mam pocit, ze Ta odsaje max. 30%.
Myslite, ze by som mohla použiť odsávačku pripojiteľnu na vysávač aj pri tak malom bábätku? Ďakujem za každú odpoved. Pekny den

miku1
7. jan 2016

Kľudne jej môžeš odsávať aj s vysávačom. Predtým jej však striekni napr. Physiomer, alebo niečo iné na zvlhčenie nošteka.

jasminet
7. jan 2016

mozes, nic nevytiahne sople lepsie ako tato odsavacka - ale najnizsi vykon a pred odsavanim zvlhcit nos - ja pouzivam libenar

viera77
7. jan 2016

odsavacka na vysavac je najlepsia, urcite uz aj pri malom babetku, inu sme uz ani po skusenostiach s inymi druhmi nepouzivali....len si treba dat pozor na nastavenie sily tahu vysavaca 😉

cokololadka
7. jan 2016

My máme túto odsávačku na vysávač Baby Vac 2. V návode na použitie sa píše že to je bezpečné aj pre novorodencov. Mali sme už hádam všetky druhy odsavaciek, ale toto je podla mna najlepsia volba 😉

lenuska85
7. jan 2016

Urcite ano.Nic nevytiahne sopliky lepsie ako odsavacka pripojitelna na vysavac.A este je to aj rychle a babatko bude moct dychat.

marcelatje
7. jan 2016

Pokiaľ nemáš vysávač čo trhá parkety daj plný výkon. Ak dáš nižší neodsaješ všetko, budeš musieť odsávať opakovane, prípadne odsávanie potrvá dlhšie čo je zbytočné. Jedine ako baby radia nezabudni zvlhčovať, prípadne pred odsávaním dať niečo na uvoľnenie hlienu aby to malo želaný efekt.

mirkava
7. jan 2016

Lepsie je odsat ako nechat sopliky v nosiku

lydia15
7. jan 2016

Najlepsia vec co vymysleli.

lavinis
7. jan 2016

ja som a tomu bránila, ako na obyčajné čistenie nosa to samozrejme nebolo treba, ale akonáhle začali soplíky, neviem, čo by som si bez nej počala....fakt veľký pomocník. Tak ma zaujíma, čo robili naše mamy bez odsávačky 😀 lebo ja si to ani neviem predstaviť.

spoony
7. jan 2016

Určite môžeš, ja som používala pri oboch deťoch a nič nie je lepšie. Keď som so synom bola na ORL, tak doktorka povedala, že môžem bez problémov, ale že tak 10 sek. ťahať na chvíľku pauza (pár sekúnd) a potom znovu.

gretocka
7. jan 2016

neboj sa jej, aj ja som odsavala v mesiaci... maly mi ju toleruje lepsie ako obycajnu. Je na nej napisane max 5 sekund naraz....

mlil77
7. jan 2016

to prvykrat pocujem ze odsavacka vysavacom az ma zmrazilo ale tak nevedela som o niecom takom .........wau.........

wewe22
7. jan 2016

kludne

zuzub
7. jan 2016

určite môžeš my sme 1x použili v 2mesiacoch a používame ju doteraz, je to úplne top vynález 🙂 🙂 mala by si mať pri nej aj návod ako výkon má byť nastavený na vysávači