Ahojte pred par dňami ma prijali k malému do nemocnici v Martine kvôli nejakým komplikáciám. Neviete mi povedať či je možné aby som ja ako mamička odišla z nemocnice na reverz ? Keďže si musím vybaviť niečo dôležité a na druhy deň by som hneď prišla späť.
Však sa dohodni či keď si doprovod môžeš len odbehnúť a vrátiť sa späť. Myslím že by nemusel byť problém. Záleží od lekára
@januska12323 nie je to až celkom tak pravda.... musíš dať vedieť - spíše sa správa a až potom môžeš ísť.
Najlepšie je informovať sa priamo tam. Mňa keď pred tromi rokmi prijímala lekárka s dcérou na detskú JIS (v Martine), upozornila ma, že keď ma príjme, už nemôžem odísť. Čo samozrejme neznamená, že Ťa tam budú držať nasilu a po spísaní nejakej správy nemôžeš odísť. Ako je to potom s návratom na druhý deň sa treba spýtať...
@januska12323 to vobec nie je pravda. Ak je rodic hospitalizovany s dietatom, musi byt v nemocnici, mimo areal vobec. Manzel bol so synom vo februari, ak chcel ist mimo oddelenie, nahlasil, ze ide do bufetu alebo do lekarne, stale len na par minut
Bola som so synom hospitalizovana 4 mesiace keď sa narodil. Nemohla som nikam odísť, musela som byť s ním.
Po 2 mesiacoch ma na výnimku pustili domov. Išla som v piatok večer a prišla som v nedeľu ráno.
Somnou co bola pani na izbe s dieťaťom, tiež si potrebovala niečo vybaviť a musela to riešiť s lekárom, ktorý jej dal,, priepustku'' že môže ísť.
Ty nie si pacient môžeš odísť kedy chceš.