Zdravim mam 14r a som po operaci semenikov. Tesne po operaci som zacal citit bolest v podbrusku na lavej strasne bolest citim iba na dotyk inak nie, je to ako svalovica ale vobec som necvicil. Ale vcera som si spomenul ze som v ten den skusal zdvihat oca. Nemam nahodou pruh?
@majamat v pociatocnom stadiu (ked uz zacinajuci pruh pobolieva, obcas uz viac boli) nielenze este nic nie je vidno, ale ani na sone to neodhalia. Mal som.
@madeincssr a bolel vas na dotyk alebo aj bez toho??
@madeincssr aj ja mam a nebolel, za to natiahnutie svalov je ovela castejsie a vyskytuje sa po namahe, na rozdiel pd pruhu u kazdeho jedneho cloveka.
ak by to aj bol pruh, teraz je to proble,m zistit a casom sa to ukaze.
@hiloh mával som na tom mieste (slabina) také pobolievanie, niekedy až silnejšie pichanie aj bez dotyku. Dlhodobo, ale nie stále. Ale aj občas redšiu stolicu a zvýšenú plynatosť. Lekárka ma poslala aj na sono, prezeral ma dosť dôkladne, ale vtedy ešte nič nevidel. Až keď som pri turistike pri zostupe veľmi strmým svahom zacítil v tom mieste silnú bolesť, som potom doma už uvidel malú oválnu mäkkú vydutinku (smerom von) a už to bolo jasné.
@madeincssr zdravim dnes mi cely den skvrka v bruchu hlasne, uz mi to vadi, myslite ze to je s tym spojene?
@hiloh myslim ze nie. Su sviatky, vselico vselikedy pojeme a malo sa pohybujeme. Na pretravenie nejakú horčinu (pivko) a niektorym pomáha aj pohar coly.
@madeincssr pise ze ma 14r - to pivo neviem 🙂🙃
@lulu2014 som si neuvedomil, ospravedlnujem sa.
@hiloh tak po operacii by si nemal dvyhat tazke veci, moze to byt aj z toho, no uvidis ci bude zajtra lepsie, podla toho treba navstivit doktora.