Ahojte, mozem kombinovat u 20 mesacneho dietatka musolvan junior a sinupret?
Rano mucoslvan, na obed sinupret, a na vecer musolvan? Ma dost skaredy vlhky kasel. Sople zatial nema.
Dakujem.
@kacernakokse dakujem
Na noc by som Mucosolvan nedávala, podporuje vykasliavanie a môže ju dráždiť na kašeľ. Na noc by som dala Stoptussin, poprípade ak je kašeľ moc silný, dráždivý, skombinovala by som s Fenistil kvapkami
oba sirupy su na vykasliavanie a davaj ich len cez den, max. 3 hodiny (lepsie aj viac) pred spanim. Na noc nieco ,co kasel tisi (stoptussin, tussin), lebo bude kaslat pocas spanku a to nechces.
oba mozes kombinovat aj naraz, teda rano S+M, na obed S+M, teoretis aj poobedu S+M, ale najneskor o 16tej, max 17. POdla toho kedy chodi spavat. kedze je to na vykasliavanie, aby ho v noci nenadrapovalo.
Pred spanim mozno Paxeladin, a urcite Fenistil
mozes, akurat neviem, aky to ma zmysel, kedze oba su na vykasliavanie.... a inak, vecer sa uz sirupy na vykasliavanie nedavaju....
Môžeš to takto kombinovat podľa mňa bez problémov, len by som zvážila či ten mucosolcan je dobrý na večer. Môže sa v noci budit s kašľom. Ak sa nebudi na kašeľ v noci môžeš dávať v pohode aj večer