Môžem kombinovať Mucosolvan Junior a Sinupret?

10. dec 2022

Ahojte, mozem kombinovat u 20 mesacneho dietatka musolvan junior a sinupret?
Rano mucoslvan, na obed sinupret, a na vecer musolvan? Ma dost skaredy vlhky kasel. Sople zatial nema.

Dakujem.

kacernakokse
10. dec 2022

Môžeš to takto kombinovat podľa mňa bez problémov, len by som zvážila či ten mucosolcan je dobrý na večer. Môže sa v noci budit s kašľom. Ak sa nebudi na kašeľ v noci môžeš dávať v pohode aj večer

autor
10. dec 2022

@kacernakokse dakujem

nykkushka
10. dec 2022

Na noc by som Mucosolvan nedávala, podporuje vykasliavanie a môže ju dráždiť na kašeľ. Na noc by som dala Stoptussin, poprípade ak je kašeľ moc silný, dráždivý, skombinovala by som s Fenistil kvapkami

hradnapani
10. dec 2022

oba sirupy su na vykasliavanie a davaj ich len cez den, max. 3 hodiny (lepsie aj viac) pred spanim. Na noc nieco ,co kasel tisi (stoptussin, tussin), lebo bude kaslat pocas spanku a to nechces.

elanor
10. dec 2022

oba mozes kombinovat aj naraz, teda rano S+M, na obed S+M, teoretis aj poobedu S+M, ale najneskor o 16tej, max 17. POdla toho kedy chodi spavat. kedze je to na vykasliavanie, aby ho v noci nenadrapovalo.
Pred spanim mozno Paxeladin, a urcite Fenistil

nanka3
10. dec 2022

mozes, akurat neviem, aky to ma zmysel, kedze oba su na vykasliavanie.... a inak, vecer sa uz sirupy na vykasliavanie nedavaju....