Dobrý deň , mám chorého dvojročného chlapčeka , dala som mu ráno fenistil kvapky a možem mu daj aj diazepam ?
@sofia1000 nechapem?
@sofia1000 ved ked ma horucku, daj mu nurofen proste antipyretika
@bublinka1426 ale už má 39,8 áno dala som mu nurofen a preto sa pýtam mamičiek či už tak niekedy dávali svojim detičkám
preboha diazepam dieťatu skrz teploty? ako neterka keď mala cez 39 teploty tak robili zábali a klasika nurofen,možno tak čipky.
@mandinka ano bezne ked dieta zvykne mavat febrilne krce. ale ked jej lekarka dala navod, preco sa potom pyta nas.
@bublinka1426 v strachu o dieťa človek často zneistie ... viac nie je k tomu čo dodať. Mám 18 rokov syna na hranici života, starostlivosť o neho už je viac profesionálna ako bežná materská , a predsa by som mohla spísať zoznam mojich prešľapov. To je ten dôvod prečo lekári samotní sa nemôžu starať o svojich príbuzných , akokoľvek sú dobrí, pri nich strácajú odstup a schopnosť triezvo uvažovať .
''Mám 18 rokov syna na hranici života''
tak potom ta chapem ze sa bojis. a ked autorka ma pochyh=bnost, este nech vola svojej lekarke ci na pohotovost. chapem ze mame strach, ved kazdy sa bojime o nase deti.
Spolu to urcite nedavaj ale s niekolko hodinovym odstupom.
@bublinka1426 lebo som dávala fenistil kvapky ráno ? A neviem či môžem potom podať diazepam
@sofia1000 ked ma mala taketo horucky, volam na pohotovost. ak lekarka neordinuje. skus,
( aj my sme uz mali 40tky ...a nepomahali ani zabaly nic)
@bublinka1426 dávam aj zábaly a už mu klesá pomaly teplota už má 39,5
@si_sa_6 áno, diazepam sa dava detickam aby nemali krce a neupadli. Ja mám predcasniatko, hneď ako mal nad 38.5 teplotu museli sme mu dať diazepam, inak by upadol a prestal dýchať skrz kŕčov. A autorka ak nedvíha doktorka tak zavolaj na pohotovost tam ti poradia. Dieťatku nech je to čo najskôr dobre 🙏💙
@sofia1000 urcite volaj na pohotovost. drzte sa
@sofia1000 Preco chces tak malemu dietatu dat diazepam? Ma krce z teploty ci preco?