Ahojte, mozem? Na hodinovu prechadzku iba s kocikom ma 2,5r. Fuka ale vietor...
Ma vlhky kasel. Teplotu nie.
Kludne certsvy vzduch je stale dobry
Moja je stale vonku ci sopel ci kasel -kym neni teplota ze dieta nevladze kludne.
A ked je aj v kociku neni o com😁
Mne povedala dr, že pokiaľ dieťa nemá teplotu, tak na malú prechádzku určite, čerstvý vzduch je vždy lepší, žiadne behačky, len kľudná prechádzka, ja chodím s deťmi von vždy, pokiaľ nemajú teplotu a necítia sa zle
Pokiaľ nemá teplotu a nefuka extra ,tak šup na slniecko
Samozrejme ze áno...kasel môže pretrvávať aj dlhšie kým úplne prestane...
@hennyinnsbruck
@lenka2710 super, dakujem, slnko svieti, len fuka vietor.
@maciatkolulu nie nie, ziadny extrem
Kým nemajú deti teplotu ideme aspoň na dvor alebo na malu a pomalú prechádzku. Samozrejme ich držím od ostatných detí aby niekoho nenakazili.
tiez si myslim, ze je to uplne v poriadku. este nie je taky chladny vzduch, je len cerstvy a to mu moze jedine prospiet 🙂 nam takto presiel kasel uplne. pobyt vonku je liecivejsi, nez si myslime. netreba sa toho rozhodne bat.
Pokiaľ nemajú teplotu a vonku nieje uragán tak chodia vonku....práveže doktorka odporúča ak sa dieťa cíti ísť von ...na kasle,sople je najlepšie čerstvý vzduch...dokonca vonku aj kašeľ trocha ustane...
Deti majú byť čo najviac vonku, pokiaľ nie sú unavené a nemajú horúčku, čerstvý vzduch a pohyb proste nikdy neubližuje..
Tak tak, kym nie je teplota tak jednozacne ist von 🙂 Toto sa nam uz viackrat osvedcilo, netreba tie deti az tak cicikat a izolovat, to je skor na skodu ako na osoh. Potom su vkuse chore. Cerstvy vzduch mu prospeje.
Môžeš ísť. My chodime okrem horúčky stále