Môžem dávať trojročnému dieťaťu koloidné striebro?

babatienko27
13. feb 2015

Koloidne striebro pre 3 rocne dieta ??? Odporucanie dakujemy

tova
14. feb 2015

naco? je to zbytocny mineral. Neni dokazane ze lieci a ma zle vedlajsie ucinky. v usa napr. je zakazene to predavat. aj je oznacene ze je nebezpecne.

anula106
14. feb 2015

@babatienko27 to by zaujimalo aj mna,kupila som a teraz neviem ci davat ci nedavat. Striekam do nosa a hrdla zatial...

janulienka85
14. feb 2015

Ahojte pracujem v lekani dokonca sme si kupili pristroj na vyrobu striebra lebo ma uzasne ucinky....mozes aj 3rocnemu dietatu uplne bez problemov podavat

simsalabim
14. feb 2015

@tova koloidne striebro sa aj v USA bezne pouziva a ma dokazane antimikrobialne ucinky. Pozri napr.

http://m.iherb.com/Sovereign-Silver-Colloidal-B...

Pouzivala som cca 2 roky u mladsej dcery v case skolkarskych soplov a koli moraxelle v nose. Velmi nam pomohlo, dokonca ked sme raz boli vsetci ostatni doma chori, ona neochorela.

babulka82
14. feb 2015

@babatienko27 jasne možeš použivat. ja som davala synčekovi ked nemal ani rok ,par kvpaiek do nošteka a vždy pomohlo na sopliky.

tova
14. feb 2015

@simsalabim nic neni dokazane naopak je oznacne za nebezpecne . predava sa ako doplnok na ktory ludia vyhadzuju peniaze . Quackwatch states that colloidal silver dietary supplements have not been found safe or effective for the treatment of any condition.[61] Consumer Reports lists colloidal silver as a "supplement to avoid", describing it as "likely unsafe". http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_uses_of_si...