Ahojte mamicky,chcem sa spytat ci mate s nou skusenost.mozem ju davat 19 mesacnemu dietatu?chcem mu ju davat len ked sa nahodou vecer zdrzime na navsteve a uz mu nestihnem uvarit krupicku z umeleho mliecka.davam mu takto hami kasicky ale su pre nas dost drahe.dakujem za odpovede
neviem, ako daleko mas kaufland, tam maju ciste instantne bio kase, bez vsetkeho... psenicnu, ryzovu, pohankovu a kukuricnu (pri orieskoch a sus. ovoci) su lacne, ja ich zarabam s um, predtym s mm, alebo vodou a ovocim... 😉 takteto...
http://www.poex.cz/zdrava_snidane.html uplne dolu...
Ano mozes, my ju davame od 8. mes. na ranajky s ovocim. Neobsahuje nic, co by nesmeli deti po 6. mes. na rozdiel od propagovanych reklamnych plnych chemikalii. My inak pouzivame aj nemliec. inst. kase Alnatura z DM drogerie, tie su cisto bio a za dobre ceny😉
ahoj, na otazku ti nepodpoviem, prepac, lebo sama to nekupujem, ale chcem reagovat na prvy prispevok, urcite do 3 rokov nepodavat kravske mlieko!!!
ja zase zareagujem, kravske mlieko sa moze od roku. Nazory na toto sa roznia.
@alexandrah my pijeme kravske mlieko od roku a nemame ziadne problemy. Tiez pediatricka povedala, ze ak sa neprejavia znamky alergie, preco kupovat predrazene UM, ked mozes kupit plnotucne kravske mlieko, co je ovela lacnejsie a aj zdravsie.....nie UM, ktore je plne chemie....
a na tvoju otazku: my sme davali Hami, co sa zarabaju do vody, mame vyskusane viacere kase a na prilezitostne papanie by to nemal byt problem 😉
jasne že možeš ja davam na ranajky aj na večeru ( aj puding alebo krupicovu kašu s kravskeho ml)Pijeme sunar aj kaše sunarky tie sa zarabaju s vodou.Ale do varenia davam normalne plnotučne mlieko.Ja zhanam kašu Miška krupička.
@petusska 19 mesacnemu by som uz robila normalnu krupicu z kravskeho mlieka (ak nie je alergik). Podla mna kludne mozes, obzvlast ak to je len obcas.