mamicky surne potrebujem odpoved, maly mal povecer teploty 38,5 a vyssie a 2x grckal z teploty;teraz sme mu to zrazili a spi. mozem mu dat UM ked sa v noci zobudi? este si ho stale v noci pyta a dnes este nejedol, tak sa urcite zobudi a bude ho chciet.
pytam sa preto ci moze, lebo viem ze pri hnackach sa UM musi vynechat.
dakujem za rychlu odpoved
@pami2 - aj pri vracackach by som UM vynechala a ostala pri cajiku. Den bez nejako zmakne. Deti z teploty nevracaju, skor ma nejaku virozu, mozno tie hnacky este len budu nasledovat.
musi pit ved bude dehydrovaný ...vodu ,mlieko ,,caj to je jedno len mu daj pit ,,dieta hlavne by malo pit ked ma horucku ,,drzim palce nech je malický rychlo zdravucky 😉
a vek dietata? lebo ak papa iba mlieko, co ine by si chcela dat mu jest, nehovorim pit.
ahoj, u nas ked su hnacky a grckanie z dakej virozy, tak mlieko nerobi dobre. ani UM ani kravske, tak sa snazim vynechavat. a dat caj miesto mlieka.
ale zalezi, ze z coho grckal.... moze a nemusi urobit dobre 😒
skor by som mliecko vynechala a zavodnila cajikom a ked pilo malo cez den, dala by som aj kuliska na zavodnenie, ked uz 2x grckalo a ma teplotku. nepises ale vek dietatka a ci je len na mliecku alebo uz aj tuha strava. grckal po vypiti mliecka? a alp tu uz bolo spomenute, skor to bude nejaka viroza, z teplotky sa negrcka
mlieko urcite nie..len cajik alebo vodu..a vela
...........daj mu čo najviac čajika,aby nebol dehydrovanyaby ste nskoncili v nemocnici na infuzke,,alebo skus ryžovy vyvar,ten si mozes pripravit teraz a v noci ho len zohrejes.ak ti nebude ani to skus dat mlieko ale v mensom mnozstve.prajem skor uzdravenie....
Z teploty sa negrcká. Príčina bude niekde inde. Ak si nebola u lekára, ráno určite choď. Dávala by som minerálnu vodu nesýtenú, čaj a aj to mlieko, ale veľmi opatrne. Ak by v noci iné ako mlieko nechcel, tak by som dala radšej po troškách a na viac krát.
ja som dala UM vzdy, ked pytal ... aj ked mal horucky, no mne vtedy syn nevracal ... on sam sa rozhodol, ci chcem Um alebo vodu/caj, podla toho som sa rozhodla ... stalo sa pri horucke, ze mlieko nechcel, ale caj vypil, tak som sa zariadila podla neho
no jasne,aj my sme papkali,to bolo vlastne jediné,čo spapal 🙂