Môžem dať Tea Tree olej 9 mesačnému synovi?

nika222
24. nov 2011

Chcem sa spytat ci niekto nemate skusenosti s tea tree?Maly ma 9 mes a upchate nosne dutiny a uz neviem co mu dat... Dostala som odporucanie na tea tree len neviem ci neni na to este maly...?Dakujem za rady.

briketa
24. nov 2011

nika222 ano mozes, to sa robi tak, ze do vody co sa dava do zvlhcovaca vzduchu k postielke sa nakvapka tea tree olej. Priamo na hrudnik mu natri VICK balzam, normalne pod pyzamko.

berus222
24. nov 2011

my mame 6 tyzdnoveho drobca a prave vcera som kvapkala tea tree olej do zvlhcovacov na radiatore, lebo ma nadchu. smrdi nam cely byt, ale lepsie sa mu dycha.

xlucia
24. nov 2011

ako ti pisu baby tak mozes. ale v ziadnom pripade nie na sliznice

katren
24. nov 2011

ja sa chystam zajtra si kupit eukalyptovy tiez do aromalampy a z toho isteho dovodu...smrkame cela rodina

emkab
24. nov 2011

My sme mali podobny problem a ja som k postielke postavila vedro, nakvapkala olej a zaliala ho horucou vodou z kanvice...tym sa to odparilo este rychlejsie a silnejsie do vzduchu...ale samozrejme aj do zvlhcovacov na radiator 🙂

ivett1
25. nov 2011

Aj my používame pri nachladnutí pre lepšie dýchanie tea tree, alebo eukalyptus...a tiež ho kvapkám do aromalampy a v detských izbách do misky s vodou na noc...zopár kvapiek, aby to nebolo príliš silné, lebo to ich zasa moc dráždi...